חוזים מן המוכן

  • הסכם הפסקת שכירות
    אודי | 06/07/2008 17:15

    ראשית מקווה שבפורום הנכון אני משכיר כעת דירה , והשוכר מבקש לצאת לפני תום תקופת השכירות, מבחינתי אין שום בעיה היות ומצאתי שוכר אחר. כיצד אני יכול לסיים את החוזה עם השוכר הנוכחי , ולחתום עם השוכר החדש, בצורה תקינה ( כלומר שלא יווצר מצב שפתאום השוכר הנוכחי יחליט שהוא רוצה להישאר עוד פרק זמן , וכו... או לחילופין השוכר החדש יחליט שמצא דירה אחרת ) האם ישנו חוזה של "הסכם הפסקת שכירות" מן טיוטה כזאת שאפשר למצוא באינטרנט תודה מראש

    • חוזים מן המוכן
      עו"ד דוד צורי | 07/07/2008 14:31

      אמנם ישנם קובצי חוזים הכוללים אסופה של המון חוזים בכל מיני נושאים. קבצים אלה עולים לא מעט כסף והם בד"כ משמשים רק ככלי עזר לניסוח חוזה. לי אין דוגמה לחוזה מסוג זה ובכל מקרה אני ממליץ לכתוב חוזה שמותאם לנסיבות הספציפיות.