חוזים יש לקיים כלשונם

  • אופציה בשכירות
    יוסי | 05/07/2008 11:25

    כיום אנחנו משלמים 1250 דולר עבור שכירות לדירה,בחוזה יש אופצייה שלנו לעוד שנה באותו הסכום,כמו כןמצויין בחוזה שצריך להודיע על האופצייה שלושה חודשים לפני סוף השנה בכתב,מיותר לציין ששילמנו לבעל הדירה שנה מראש ועוד שלושה חודשים שיק בנקאי.קיבלנו מכתב מבעל הדירה שלושה חודשים לפני סוף השנה הראשונה כלומר ב-16 לחודש בעוד אנו היינו צריכים להודיע לבעל הדירה ב- 15 לחודש.בגלל שלא הודענו לו בכתב הוא דורש עוד 500 דולר עבור האופצייה,מה עלי לעשות על מנת להמשיך לגור הדירה עוד שנה ב1250 דולר? כ

    • חוזים יש לקיים כלשונם
      עו"ד דוד צורי | 06/07/2008 00:03

      בצורה פשוטה - לשלם את ה 500$. הוא פעל לפי האמור בחוזה - חיכה לראות שאתם לא הודעתם לו בזמן לפי מה שנכתב בחוזה ואז נתן לכם הצעה, עכשיו אתם יכולים לקבל את ההצעה או לחות אותה או להתמקח, אבל מרגע שלא ניצלתם את זכותכם לפי החוזה להודיע על מימוש האופציה והזמן לעשות זאת חלף, אין לכם על מי להלין, אלא על עצמכם.