הערה

  • בעל הבית השתגע
    בני | 29/06/2008 23:04

    יש לי בעיה מקווה שתוכל לעזור לי אני גר בדירה 4 שנים ברציפות אני בשנת האופציה שנגמרת בסוף ספטמבר 08 אני משלם 300$ לחודש שכירות ונשארו לי עוד חודשיים לסיום בעל הדירה החליט להפר חוזה באופן בוטה במיוחד והתחיל להציב לי תנאים : 1, הוא רוצה שאשלם כעת 1500 ש"ח ולא 300 $ החל מהחודש עוד בטרם סיום החוזה, אחרת הוא לא יסכים שאמשיך לחדש חוזה בעוד חודשיים לעוד שנה נוספת כלומר , הוא מצפה שאשלם לו השלמות ל 1500 ש"ח בנוסף לצ’קים שבידיו במקום ההפרשי שער$ שהוא חייב לי ע"פ חוזה 2, האופציה השניה היא שאם אחדש חוזה בספטמבר אתחיל לשלם החל מספטמבר 1500 ש"ח כל חודש, אבל הוא לא יחזיר לי הפרשי שער עבור חודשי יולי ואוגוסט והכי חוצפה שהוא דורש ממני לשלם 1,200 ש"ח עבור תשלום מים!!! בגלל פיצוץ בצנרת המים של הדירה שנגרם ע"י באופן פיתאומי, והוא טוען שעליי לשלם עבור הפיצוץ בצנרת אפילו שהוא יודע שזה בגלל צנרת ישנה מאוד כי הדירה מאוד מאוד ישנה מה אני צריך לעשות במצב כזה , יש לו עוד 2 תשלומים שלי אצלו יולי ואוגוסט ע"ס 1300 כ"א ואני צריך לקבל הפרשים של 300 ש"ח כל חודש - הוא לא רוצה לתת וגם מצפה שאשלם על הפיצוץ בצנרת מה אתה מציע לי לעשות? אודה מאוד לתשובתך?

    • הערה
      בני | 29/06/2008 23:07

      חשוב לי לציין שהפיצוץ בצנרת המים נגרם באופן פתאומי מתחת לאדמה !!! בגלל שהצנרת ישנה מאוד ולא נגרמה בגללי או בגלל כל אדם אחר

      • חוזים יש לקיים
        | עו"ד דוד צורי | 30/06/2008 09:59

        הוא מחוייב לתנאים הרשומים בחוזה, כולל תשלומים וכולל החזרים. השאלה היא האם אתה מעוניין להמשיך ולשכור את הדירה, היות ולגבי ההמשך הנושא פתוח למשא ומתן. במסגרת המו"מ הוא יכול להציב תנאים ככל שהוא רוצה ואתה יכול לקבל או לדחות את התנאים. בכל מקרה אם אתה מחליט לעזוב את הדירה הוא יהיה מחוייב לתנאי החוזה. לגבי התשלום עבור המים בגין הפיצוץ בצינור - החבות לתשלום היא לפי האמור בחוזה ואם לא כתוב אז זה פתוח לפרשנויות.