סיום חוזה שכירות לפני מועד תום החוזה

  • מה עושים במקרה של סיום חוזה לפני הזמן שנקבע?
    שגיא | 22/06/2008 11:12

    חתמתי על חוזה שכירות דירה עד סוף אוגוסט ודיברתי עם בעל הדירה לצאת בתחילת יולי. הוא כבר מצא מחליף ויש בחוזה שלי סעיף של אפשרות למחליף. האם צריך לחתום על מסמך שמסיים רשמית את החוזה או משהו דומה? תודה...

    • סיום חוזה שכירות לפני מועד תום החוזה
      עו"ד דוד צורי | 22/06/2008 13:47

      מומלץ להחתים את בעל הבית שאין לו כל דרישות ו/או תביעות בשל סיום השכירות.

      • נוסח
        שגיא | 22/06/2008 14:28

        יש לזה נוסח מסודר שאפשר להדפיס? שוב תודה..

        • אין נוסח מחייב
          | עו"ד דוד צורי | 22/06/2008 15:26

          מספיק משהו פשוט כגון: אני________ בעל הבית מאשר שהשוכר________ מסיים בתאריך________ את השכירות בהסכמתי ואין לי כל דרישה או תביעה ממנו בגין כך.

          • המון תודה  לת
            שגיא | 23/06/2008 09:27