סיום שכירות כשאין חוזה בתוקף

  • זכויותי כמשכיר בית
    אודליה | 21/06/2008 12:34

    אנו משכירים בית כארבע שנים, כאשר חתמנו על חוזה רק בשנה הראשונה, ולא חידשנו, בגלל יחסים טובים עם בעל הבית.בעלי הבית אף נתנו לנו להבין שנוכל בהמשך לרכוש את הבית מידיהם.לפתע קיבלנו מהם הודעה שהם רוצים את הבית, ושנפנה לאלתר את הדירה. מה זכויותינו לגבי פינוי הבית במהרה, כיוון שקשה למצוא בית חלופי באזורנו, וכל ילדינו כבר רשומים לבתי הספר באזור, ולא נוכל לעבור אזור במיידיות. תודה רבה!

    • סיום שכירות כשאין חוזה בתוקף
      עו"ד דוד צורי | 22/06/2008 13:34

      היות ואין חוזה בתוקף רואים את החוזה הקודם כאילו הוארך, אך יש לבחון את התנאים הרשומים בחוזה המקורי ורק על-פיהם ניתן לדעת מהו המצב המשפטי הנכון לגבי שאלתך.