מימוש שטר ערבות

  • מימוש שטר ערבות
    דני | 07/06/2008 19:41

    חתמתי ערבות לאבי השכירות ניגמרה ובעלת הדירה טוענת לחוב לכן היא הגישה להוצלפ את שטר הערבות מבלי שפנתה תחילה לשוכר כמו כן בגלל שהיא גרה בעפולה היא פתחה תיק בעפולה והוזמנתי לשם תוך שאני מפסיד ימי עבודה זמן וטירדה הציין שהדירה היא בת"א ובעלת הדירה לשעבר היתה

    • מימוש שטר ערבות
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 10/06/2008 14:21

      דני שלום! בהחלט חוקי להגיש את שטר הערבות בלשכת ההוצל"פ הנוחה לנושה. לשאלה האם היתה צריכה להציג את הערבות לפני הגשתה לביצוע בהוצל"פ עיין בתנאי הערבות. אם בעלת הדירה עשתה שימוש שלא כדין ובניגוד להסכם בשטר הערבות ודאי שתוכל לתבוע ממנה את נזקיך. בהצלחה ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים

    • ערבות - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 16/07/2008 10:35

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות ערבות ראה: ערבות