קביעת דמי השכירות בתקופת האופציה

  • קביעת דמי שכ"דבתקופת האופציה
    זאב | 06/06/2008 11:46

    סעיף האופציה וההצמדות: "דמי השכירות יהיו בתקופת ההארכה מוצמדים למדד המצטבר של המחירים לצרכן ו/או שער הקניה של הדולר ארה"ב לפי ברירת המשכיר שיהיה בתוקף ביום תחילת הארכת השכירות ובתנאי מפורש שלא יהיו כל הפרות יסודיות שהן בתקופת חוזה זה." סעיף שכ"ד: "דמי ה

    • קביעת דמי השכירות בתקופת האופציה
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 06/06/2008 22:17

      זאב שלום! לטעמי דמי השכירות בהתאם למופיע בחוזה צריכים להיות לפי סך בשקלים השווה ל XXX$ ארה"ב לפי שער החליפין ב 1 לחודש של התחלת תקופת האופציה שכן נאמר "דמי השכירות יהיו בתקופת ההארכה מוצמדים למדד..." כלומר הפרשנות הטבעית היא צמודים רק ממועד ההארכה ולא מיו