הסכם בין חברה גדולה לקטנה

  • נקודות רלבנטיות לחוזה בין חברה קטנה לגדולה
    ליאור | 20/05/2008 07:50

    חברה גדולה ומבוססת יותר אמורה לחתום עימי ( בעלים של חברה קטנה ) על הסכם שיתוף פעולה, לפיו הם יקבלו עליהם את כל ההוצאות והניהול הארגוני-שיווקי של חברתי, תמורת 20% בבעלות עליה, שיגדלו לפי קצב גידול מוסכם בהכנסות, עד למקסימום של 40%. אשמח ואודה אם תוכלו להפנות אותי לחוזה לדוגמא לסוג זה של התקשרות, כדי ללמוד ולדעת לאילו נקודות משמעותיות והגנות הכרחיות עלי לשים לב.

    • הסכם בין חברה גדולה לקטנה
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 20/05/2008 18:09

      ליאור שלום ! לצערי לא ניתן ללמד משפטים בתוך שורות ספורות. זו תהיה התרשלות רבתי מצדך אם לא תעזר בשרותיו של עורך דין לייצוג זכויותיך בעסקה זו. אני מבטיח לך שהחברה הגדולה תעשה זאת ואזי תמצא בעמדת נחיתות שתעלה לך סכום יקר עשרות מונים מהחיסכון החד פעמי בשכר טרחת עורך דין. בברכה ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים

      • תודה וחן חן לך- ד"ר ויסמן
        ליאור | 20/05/2008 20:52

        לא התכוונתי "לחסוך" עו"ד. אלא, להסתייע בנקודות ראשוניות עליהן כדאי לי לתת דעתי, עוד בשלב המו"מ, בטרם גיבוש הההסכם, לידי חוזה. אני מנסה לייצב את חברתי ( הקטנה מאד ! ) ולא אוכל ללוות את כל התהליך עם עו"ד, אלא רק בשלב הניסוח הסופי. לכן אני מבקש לקבל אם בעזרת חוזה לדוגמא ואם בעזרת פורמט אחר- נקודות התיחסות רלבנטיות.