חוזה בין מועדון כדורגל לקטין

  • חוזה בין מועדון כדורגל לשחקן בן 14
    שי | 19/05/2008 14:40

    שלום , אחי בן ה14 הינו שחקן במועדון כדורגל , הוא התבקש לחתום תוך יומיים (לפני שימלאו לו 14 שנים) על חוזה המגדיר את אחוזי הבעלות על כרטיס השחקן שלו, וכן תנאים נוספים , כגון : השתתפות המועדון בניסועת והוצאות , אי מניעתו מיציאה למבחנים בקבוצות בחו"ל, אי מניעתו מהשתתפות בכל אימון או משחק של נבחרות ישראל , וכן בעניין זכותו לעבור קבוצה באם כמות דקות המשחק שלו לא יספקו אותו. שאלתי היא, אילו נקודות משמעותיות ובעלות השלכות לעתיד יש להדגיש ולשים לב אליהן ? , ומאילו התחייבויות כלפי המועדון, רצוי להימנע ?? שאלתי זו הינה דחופה , היות והמועדון מבקש ממנו לחתום בהקדם האפשרי, מענה ומתן כיוון כללי למו"מ עם המועדון על סעיפי החוזה יוכלו לעזור עד מאוד, במיוחד לאור המצב הכלכלי של המשפחה אשר לא מאפשר ייעוץ עם עו"ד. אשמח למענה בהקדם האפשרי, תבורכו.

    • חוזה בין מועדון כדורגל לקטין
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 20/05/2008 18:03

      שלום שי ! עצתי לך היא להעזר בעורך דין הבקיא בדיני ספורט. החתימה על חוזה אינה משחק ילדים ואין כאן מקום ליעוץ על ידי אח שאינו בקיא בדבר. בהצלחה ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים