בעיות עם שוכרת

  • בעיות עם שוכרת בעייתית
    בן | 17/04/2008 02:05

    היי,מה ניתן לעשות אם השוכר איננו משלם את שכר הדירה,,איזה פעולות רשאי המשכיר לעשות,האם ניתן להוציאו מהדירה לפני תום תקופת השכירות? אם בתום תקופת השכירות השוכר מסרב לפנות את הדירה?איך ניתן להוציאו ? תודה

    • בעיות עם שוכרת
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 17/04/2008 11:19

      בן שלום. בשביל זה בדיוק קיים חוזה השכירות. החוזה צריך לפרט מה התרופות העומדות לבעל הנכס במקרה שהשוכר מפר את הסכם השכירות. אני מקווה שקיבלת בטוחות. זה הזמן להפעיל אותן. להוציא שוכר מדירה לאחר שחלפו 30 יום מקבלת החזקה זו משימה לא פשוטה. אתה תצטרך להגיש תביעה לפינוי לבית המשפט וזה יקח שנה שנתיים. בנתיים אתה צריך לממש את הבטוחות שקיבלת. אל תעשה דין לעצמך. חג שמח, ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים