לשון הרע

  • לשון הרע
    גדי | 10/04/2008 13:03

    שלום רב 1. היינו בהליך משפטי בנושא הפרת חוז\ה 2. במהלך ההוכחות הקבלן שיקר בבית המשפט בנוכחות השופט אשתי צעקה בבית המשפט שהקבלן שקרן וכמובן הוצאה מבית המשפט. 3. בסיום אותו יום הבאנו תצהיר חתום של אותו אדם שהקבלן הדכיר את שמו שאנחנו כלל לא מכירים אותו אבל לפי השם והכתובת הצלחנו לאתר אותו ולהחתים אותו שהוא כלל אינו מכיר את אשתי ואל ראה אותה מימיו. שאלתי היא האם זה הוצאת דיבה או לשון הרע, והאם ניתן לתבוע את הקבלן על עדות שקר בבית המשפט.[ תודה גדי וחג שמח

    • לשון הרע
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 10/04/2008 13:08

      גדי שלום ! לא ברור לי הקשר של שאלתך לתחום דיני החוזים (חוץ מזה שהמשפט נסוב סביב עניין חוזי). הפורום כאן הוא לשאלות בתחום דיני חוזים ולא בתחום לשון הרע. ככלל לא ניתן לתבוע בגין הוצאת לשון הרע במהלך דיון משפטי. יחד עם זאת אני מציע לך שתביא את השאלה בפני עוד שעוסק בתחום לשון הרע ותפרוש בפניו את כל היריעה העובדתית. דר יובל ויסמן, עוד מנהל פורום דיני חוזים