חוזה עם בית ספר פרטי

  • חוזה עם בי"ס פרטי
    רעות | 03/03/2008 11:11

    שלום, אנחנו קבוצה של 7 בנות שלומדות קורס בבי"ס פרטי. כשחתמנו על חוזה הלימודים- חתמנו על 9 חודשי קורס מלאים , ועל מס' קורסים מדויק. כמו כן, חתמנו על חוזה (שעדיין לא הצלחנו להשיגו ממנהלי המקום, אך בכוונתנו להשיג). מאז נרשמנו, עברו כ- 8 חודשים , מתוכם אולי 6.5 חודשי לימוד. ביטולים על ימין ועל שמאל של שיעורים, הקורסים שהובטחו לנו לא "קוצצו" במהלך הקורס, כמו גם ימי הלימוד בכל קורס. ימי צילומים של הקורסים (לתיק עבודות) בוטלו או קוצצו (מבחינה כספית). רצינו לדעת אם יש לנו עילה לתביעה. לאן אנחנו יכולות לפנות ?

    • חוזה עם בית ספר פרטי
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 03/03/2008 11:16

      רעות שלום ! ודאי שיש לכן עילות תביעה טובות בגין אי מילוי ההתחייבויות החוזיות של בית הספר. השיגו את החוזה ואז תוכלו להגיש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות (אם סכום התביעה קטן מ 17800 ש"ח לכל תובעת). בהצלחה !