ביטול התקשרות עם חברת כבלים

  • ביטול היתקשרות מול חברת הכבלים
    משה | 26/02/2008 15:09

    שלום הייתי מנוי של חברת**** במשך שנה וחל עלי קנס בניתוק מוקדם עקב תקלות חוזרות ונישנות בציוד הכבלים החלטתי להיתנתק מהשרות חברת **** טוענת שאני חייב לשלם להם דמי ביטול מנוי והעבירו את העניין לטיפול עו"ד. האם אני חייב לשלם למרות התקלות שחוויתי והם לא הצליחו לתקן ( אחרי שלוש ביקורים של טכנאי) תודה על העזרה

    • ביטול התקשרות עם חברת כבלים
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 27/02/2008 07:28

      משה שלום ! על מנת לתת תשובה מדוייקת יש לבחון, כמובן, את חוזה ההתקשרות שלך מול חברת הכבלים. יחד עם זאת במידה ואכן נגרמו תקלות חוזרות ונשנות בציוד שמנעו הנאה מהמנוי אני סבור שזו הפרה שאם היא מתארכת היא מקנה לך ככל הנראה זכות לבטל את המנוי. אם הם לא הצליחו לתקן את הבעיה לאחר 3 ביקורים של טכנאי על מה אתה אמור לשלם? קח עורך דין ואל תנסה להתמודד מול עורך דינה של חברת הכבלים בעצמך !

      • פינוי שוכר
        ליאור | 27/02/2008 11:25

        כנראה שלא הובן נכון מה שכתבתי, רק בעוד שבוע מסתיים החוזה ורז אז היא תהפוך לפולשת, לכן יש לי זכות של 30 יום להוציא אותה מהדירה.