חיוב ללא חוזה חתום

  • בעיה מול החברה הסלולרית
    לירון | 21/01/2008 14:11

    שלום , לפני כמה ימים התקשרתי לשאול מדוע מורידים לי עדיין 53 ש"ח עבור מכשיר כי הסתיימו להם 3 שנים לאחר שיחה עם סלקום נמסר לי שזה לא היה על מכשיר אלא על דמי מנוי ( דמי מנוי על מכשיר שלא קיים בכלל ומס' שלא קיים ...) ושזה לא 3 שנים אלא 6 שנים כבר יורד. לטענתם באוקטובר 1002 עד 4002 שלמתי עבור מכשיר ובאופן אוטומתי המנוי חודש לעוד 3 שנים והמשיכו להוריד לי - ואני מדגישה שהמכשיר לא קיים כבר המון שנים ולא המספר . שאלתי אם יש איזשהו חוזה שחתום על ידי שמראה שאני יודעת ומאשרת הורדה כזו אמרו שלא מה אני יכולה לעשות תודה מראש על התשובה .

    • חיוב ללא חוזה חתום
      עו"ד טלי קסלר | 21/01/2008 14:26

      תגישי תביעה לבימ"ש לתביעות קטנות בגין התקופה שחוייבת בלי שעשית שימוש בקו או בטלפון.

      • וואו איזו מהירות ... ועוד שאלה
        לירון | 21/01/2008 14:30

        לפי מה שאת מבינה האם יש פה משהו שמצביע שיש עמי צדק ? תודה רבה

        • חיוב בהיעדר חוזה חתום
          עו"ד טלי קסלר | 21/01/2008 14:50

          לפי מה שתיארת יש עמך צדק. ייתכן שהתמונה קצת יותר מורכבת ממה שתיארת ושכן קיים מסמך חתום כלשהו שיש בו התייחסות גם למה קורה כשמסתיימת התקופה של 36 החודשים הראשונים. אם אין אפשרות לברר את הסוגייה הזו מבעוד מועד, הדרך היחידה לברר את זה היא להגיש את התביעה ולראות מה תהיה התגובה (מה ייטען בכתב ההגנה).

          • תודה רבה :-))  לת
            לירון | 21/01/2008 14:56