מעמדו המשפטי של זיכרון דברים

  • מה הקבילות של זכרון דברים במקרה של מכירת דירה?
    בלנסק | 08/10/2007 12:02

    אם אחד הצדדים מפר את האמור בו, הוא נחשב כחוזה משפטי לכל דבר ועניין?

    • מעמדו המשפטי של זיכרון דברים
      עו"ד טל רכניץ | 08/10/2007 18:32

      בלנסק שלום רב, הסוגייה שהעלית הינה מעניינת ועולה חדשות לבקרים וחשוב להבהיר אחת ולתמיד, עקרונית זיכרון דברים הינו מסמך משפטי מחייב לכל דבר ועניין. פועל יוצא מכך, הוא כי היה והוא עומד בדרישות משפטיות מסויימות (גמירות דעת, מסויימות), היה וצד מפר אותו, ניתן לתבוע מהצד המפר, את הסעדים המוקנים בחוק ובדין בכלל, לרבות פיצוי ואף אכיפת האמור במסמך (תלוי מאיזה צד של המתרס הצד הניפר ...). מקווה שסייענו ולו במעט. בברכה, טל רכניץ

      • תודה רבה על התשובה  לת
        בלנסק | 08/10/2007 19:26