רישום פלילי

  • תלונה על תקיפה
    רן | 15/10/2010 15:27

    אשתי הגישה נגדי תלונה על תקיפה על הילדים פנתה לרופא המשפחה והגישה תלונה במשטרה.. קבלתי 6 ימי הרחקה. אין לי עבר פלילי ,האם זה אומר שיש לי רישום פלילי? שאין לי תעודת יושר. כיצד הרישום הזה מתבטל? יש דיון בבית המשפט לצורך בירור האם אוכל להעזר בעו"ד פלילי(יש לציין שהוא גיסי)בעת הדיון הוא יכול ליצג אותי או שזה דיון סגור ושאף אחד לא יוכל להכנס לדיון .

    • רישום פלילי
      עו"ד איתמר סיון | 15/10/2010 16:28

      אין לך רישום פלילי. הוגש כתב אישום והחל משפט נגדך (מה שקראת לו בירור הוא דיון בבית משפט). תוכל להיעזר בעו"ד פלילי. היה ותורשע במשפט (או שבית המשפט יקבע כי ביצעת את העבירה/ות המיוחסות לך אך יימנע מהרשעתך) - רק בשלב זה יהיה לך רישום פלילי.

      • עבירת אלמ"ב - אלימות במשפחה
        אילנה קנטור, עו"ד | 17/10/2010 11:39

        רן שלום רב, מתיאורך ניתן להבין כי הוגש נגדך כתב אישום בעבירות של אלימות בתוך התא המשפחתי, הכוללת, לכל הפחות, עבירה של תקיפת בן זוג וגרימת חבלה של ממש. מדובר בעבירות חמורות ביותר (מסוג פשע) ומדיניות התביעה, בדרך כלל, בעבירות מסוג זה הינה לבקש להטיל עונשי מאסר בפועל. לכן, רצוי מאד שתיוצג על ידי סנגור, עו"ד המתמחה בתחום הפלילי. בכבוד רב, אילנה קנטור, עו"ד