הזמנת תיק

  • ארכיון
    דידי | 10/10/2010 12:36

    שלום, הנני בן 26 בגיל 16 הוגש נגדי כתב אישום בגין עבירות שונות אשר לבסוף הוביל להארכת מעצר עד תום הליכים וכו'. ההייתי מעוניין להשיג את כתב אישום ובכלל את כל הפרוטוקולים שהתקיימו בענייני, מטעמי מזכרת :) שאלתי היא איך ניתן להשיג את הפרוטוקולים של כל הדיונים שהתקיימו בענייני שכן בכל זאת חלפו כ- 10 שנים. בתודה מראש, דידי

    • הזמנת תיק
      עו"ד איתמר סיון | 10/10/2010 17:23

      אחד משניים - פנייה לבית המשפט בבקשה שיוזמן התיק, או ללשכת התביעות (או הפרקליטות) בבקשה מהם שיזמינו את התיק.

      • מבקש הבהרה
        דידי | 12/10/2010 01:17

        שלום סיון,כשאת רושמת פנייה לביהמ"ש את מתכוונת לביהמ"ש השלום לנוער בו התקיימו בזמנו הדיונים בענייני ? כמו כן, נראה לך שאני יוכל לבצע פעולה זו דרך הטלפון ? תודה מראש :)