שאלה בנוגע לתביעה אינה רלבנטית לפורום זה

  • תביעה בגין עוגמת נפש והוצעת דיבה של עו"ד
    רו"ח ירון שפטל | 18/08/2010 17:14

    האם יש באפשרותי לתבוע עורך דין על הוצאת דיבה וכן על הגשת עובדות שקריות בהליכי הוצל"פ וכן במסמכים שהגיש שם,וכן על ניסיון הפחדה מצידו שבאם אשתמש בשטר בטחון שמרשתו נתנה לי ערבות כנגד כסף שקיבלה ולטענתו זה יהא בגדר עבירה פלילית. באיזה הליך ביכולתי להוכיח העובדות השקריות ולתבוע אותו על עוגמת נפש הוצאה דיבה וכו'?

    • שאלה בנוגע לתביעה אינה רלבנטית לפורום זה
      עו"ד איתמר סיון | 18/08/2010 17:18

      תביעת דיבה אינה רלבנטית לפורום זה - תוכל לפנות לפורום דיני נזיקין. ישנה אופציה של פנייה למשטרה - אם תוכל להוכיח שמדובר בהונאה וזיוף, וישנה אופציה של פנייה לועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין.

      • תביעה בגין עוגמת נפש והוצעת דיבה של עו"ד
        רו"ח ירון שפטל | 18/08/2010 17:34

        יש לי דיון בטענת פרעתי אבל עדיין עו"ד המייצג את הצד שמנגד הסתיר במכוון את העובדה שמרשתו קיבלה כספים בכדי למנף תביעתו לסכום חסר תקדים..אף כי מרשתו אישרה קבלת מלוא התמורה באופן שקיבלה שנה אחר שנה.לטענתי ללא קשר לדיון זה הנ"ל בצורה מניפולטיבית זו מנסה להפעיל עליי לחץ נוכח גובה התביעה כפי שהגיש. מה דעתך על כך שאגיש תלונה במשטרה על ניסיון לקבלת דבר במרמה בעצם הגשת התצהירים השקריים?או שדי בכך שהעברתי תלונה לועדת האתיקה.לתשובתך אודה.