אינני רואה כל עבירה

  • בדיקה
    asher | 05/08/2010 22:09

    שלום הייתי בטיול כמאבטיח באילת באתי להכנס לקנייון לא הכניסו אותי כי משהיא התלוננה שהיא ראתה משהו משמח בנשק התעקשתי ובקשתי שאחרי ( קבט ) יבוא ושהוא בא גם לא הסכים להכניס אותי. אמרתי לו שאני יזמין משטרה הקבט אמר אין בעיה ושאל אותי האם אני רוצה שהוא יתקשר אמרתי כן ( אחר כך הבנתי בגלל שהוא התקשר יצא ככה שכאלו הוא התלונן עלי ) בא משטר אמרתי שלום לא מכניסים אותי לקניון. השוטר היה תוקפני וחסר סבלנות ובסוף היה נגדי החרים לי את הנשק ואת הטלפון שרציתי להתקשר לאחרי טיול. והלך לדבר אם הקבט והצמיד לי שוטר אחר בכניסה לקניון שכולם נכנסו והסטכלו עלי כמו לאיזה עבריין ופושע. לאחר שחזר השוטר המשיך בתוקפנות שלו ואמר "האם אני רוצה לקבל תלונה, עוד פעם אם הוא ישמע שאני שחקתי בנשק ייתן לי תלונה כל מיני כאלו דבורים " בקשתי פרטים של הקב"ט השוטר אמר שהוא לא יכול לתת לי ושהוא הזמין מקבט את הדיסק מצלמות של הקניון. והחזיר לי את הנשק ופלפון האם יש פה עבירה מצד השוטר או מצד הקב"ט תודה מראש

    • אינני רואה כל עבירה
      שאול אמרני, עו"ד | 10/08/2010 16:32

      שלום; יכול להיות ואף רצוי היה שיתנהגו אליך ביתר סבלנות ואנושיות. יחד עם זאת מלבד התנהגות בוטה של השוטר ושל הקב"ט, בהנחה שהתיאור שלך נכון, מדויק ואמיתי, הרי שהם לא עברו כל עבירה. התפקיד של הקב"ט ושל השומרים הוא לשמור על הביטחון ובמקרה של זיהוי בעיה הם נוקטים בצעד כפי שננקט נגדך, כלומר למנוע ממך להיכנס. בדיעבד יכול להיות שהם שגו באבחנה שלהם אך הדיעבד הוא חוכמה שלאחר מעשה. אני מציע לך לשכוח מפרשה זו ולהמשיך הלאה.