נסה לשלוח הודעה לאתר ynet או walla! או אתרים דומים

  • איך מעבירים סיפור לתקשורת?
    ל.י.ר | 30/06/2010 11:42

    שלום רב, ברצוני להתראיין לתקשורת בעניין אוזלת היד של הפרקליטות. אודה טלפונים לביצוע ראיונות. מדובר: 31/08/2007 קצין משטרה דופק עלי את כל מיכל הגז פלפל שברשותו ללא כל סיבה המוצדקת בחוק. הוא עושה זאת פעמיים פעם אחת קצת ואז פעם שניה כדי להשפיל אותי לחלוטין גומר עלי את כל המיכל על הפנים ובשל הכמות הדבר מגיע גם לאשכים וכו'. אני מתמוטט וזועק זעקות שבר לא לפני שאני נכנס למצב של כמו "טביעה" ולא מצליח לנשום ולראות. הגעתי לקצין מושפל תוך איומים שלו בעת שהוא שם עלי אזיקים שאם לא אסתום "איפה מחש!" הוא ימשיך... (מבחינתי ההמשך הוא כדור בראש) לכן הפכתי עצמי לסמרטוט מתוך חוסר אונים מוחלט..אני מובל לפח אשפה שם משקים אותי עם מי פח זבל ומעשנים לידי. נקרעים בגדי ממני תוך שאני כפות ושורף כל גופי ואז הם אמרו שרק אם אביע הסכמה לכך שיקרעו הם יתנו לי להוריד את הבגדים. בשל השריפה ברור שהסכמתי אבל זאת לא הסכמה של הסכמה אלא הסכמה מהכרח. אני מובל מושפל לניידת זינזנה. קורא זעקות שבר. לאחר מכן הקצין מטלפן למפקדו ומפברק לו סיפור "עשה תנועה חדה, היה חשש לפגיעה, נטרלתי את החשוד בהפעלת פלפל" הוסיף "גמרתי את כל הפלפל.. אחרי זה בדק אם אני יכול לחתום. לא ראיתי כמעט כלום. אם היה מחתים אותי על כך שאני מודה ברצח גם הייתי חותם. העיקר שלא יכניס לי כדור בראש. 31/08/2007 - שעות ערב: אותו קצין יחד עם החוקר מחליטין להכניס אותי למעצר. יובהר שבמהלך החקירה אצל החוקר. הקצין שהתעלל בי נכנס והוא הקצין המתעלל גם לקח ממני בדיקות DNA ותביעות אצבע. המילים הראשונות בחקירה וזה גם מתועד "אני רוצה לדבר עם עורך דין אני רוצה מח"ש" אחרי זה הוא הגיע אז סתמתי את הפה. אך הוא והחוקר ישבו דקות ארוכות בינהם וכנראה תיאמו עובדות לגבי מה שהיה כך שאחד ינקה את השני ויתאמו גרסאות. 31/08/2007-01/09/2007 יושב במעצר עם 5 ערבים מעשנים בכמויות. אני לא סובל עישון ולא הייתי הולך למועדונים רק בגלל זה. אני מתקלח המון השופט משחרר אותי. חזרתי הביתה מגמגם. עשרה ימים אחרי זה פוטרתי ממקום העבודה. כי לא תפקדתי כלל ועיקר. הייתי מדבר על אלוהים וכיוצ"ב. למותר לציין התקבלתי למקום העבודה רק יום לפני הטראומה. מקום שסוף סוף התאים למקצוע אותו למדתי - הנדסאי אלקטרוניקה. פניתי למח"ש - סגרו את התיק לראשונה אחרי חודש שאין בפעולותיו של הקצין ומי מן השוטרים איזושהי עבירה פלילית. בערער שהוגש מיידית לאחר מכן: - כעבור מספר חודשים שוב סגרו בשל חוסר עניין לציבור. בערר לפרקליטות ישב התיק כשנתיים והתקבלה תשובה שנשלחה אלי בכלל מטעם מח"ש רק לפני מספר ימים בהם המשנה לפרקליט המדינה לא רואה לנכון לעשות משהו בנידון. יום לאחר שהחזרתי לה תשובה רותחת, התקבל אצלי מידע בו נראה שכל שוטר מסר גרסה אחרת ויש סתירות בעודתיהם של השוטרים. אחד המציא כאילו איימתי בטלפון, הקצין כתב שהרגליים שלי היו תזוזתיות... והאחר בכלל אמר שהצטרף לאחר מכן. כל אחד סיפר סיפור אחר. והפרקליטות לא רואה שיש כאן גרסאות שונות?! אודה מראש כיצד אני יכול להביא סיפור זה לתקשורת כדי להזיז משהו בעניין. המוסד לביטוח לאומי גם מקשה. יובהר שמנכ"ל המוסד לביטוח לאומי שירתה בעברה בדרגה בכירה במשטרה כך שניתן להבין מדוע המוסד לביטוח לאומי גם מקשה על הכרתי כנכה בשל כך.

    • נסה לשלוח הודעה לאתר ynet או walla! או אתרים דומים  לת
      עו"ד איתמר סיון | 01/07/2010 15:12