אין לך מה לחשוש

  • רישום משטרתי
    רוי | 23/06/2010 13:52

    לפני כ- 4 שנים לאור סכסוך עם בעלי הנ"ל טען שנשרט על ידי. זומנתי לחקירה התיק נסגר מחוסר ראיות. ברצוני לדעת האם הדבר עלול לפגוע בקבלתי לעבודה במקומות ציבוריים ממשלתיים, ז"א כאשר אני חותמת להם שהם יכולים לקבל מידע לגבי האם הרישום משטרתי רשום שם?. אין לי עבר פלילי. אודה לתשובתך בהקדם בברכה, רוי

    • אין לך מה לחשוש
      eli36so | 25/06/2010 01:07

      ברגע שהמשטרה סגרה את התיק יש לך רישום פנים משטרתי , כמו כן כשאת תוציאי תעודת יושר תיק זה כמובן שלא יופיע כך שהמעסיק מקבל דף נקי ללא עבר. כמו כן היום ישנו חוק האוסר על מעסיק לבקש תעודת יושר. מקווה שסייעתי