בנוסף אני רוצה להוסיף

  • מפחדת מאיומים וסחיטה
    שולה | 20/06/2010 15:25

    שלום אני צריכה עזרה דחוף. הסיפור שלי די ארוך אבל בבקשה נא להיות סבלניים.לפני כמה שנים הכרתי גבר ועד היום הייתי איתו בקשר ידידותי בלבד.ללא שום קשר רומנטי.הוא מצידו תמיד ניסה לקחת את הקשר לכיוון הזה ואני כמה וכמה פעמים אמרתי לו שזה לא ילך לכיוון הזה ושאני לא אוהבת אותו בצורה כזאת.אני הערכתי את האדם וכיבדתי אותו.הוא היה עוזר לי הרבה ובמשך שנים כ 3-4 שנים הוא תמיד היה לצידי והרבה פעמים גם נתן לי כסף ללא שביקשתי ממנו קנה לי רכב , שלא ביקשתי ממנו ומכיוון והצטרכתי את הרכב השתמשתי בו עד היום למרות שהוא טען שאת הרכב הוא קנה בשביל העבודה המשותפת שהייתה בנינו, אמר שישלם לי במתנה שנה לימודים וכד' ואכן שילם ואני לפני שנתיים הכרתי אחר והתאהבתי.ואז התחלתי להתנתק ממנו.ופשוט לאט לאט נעלמתי מה שכן החבר שלי עכשיו שאני מתכננת להתחתן איתו קנאי ולא הסכים לשום קשר עם אחר.בגלל שאני ערביה לא יכלתי לצאת בפומבי שיש לי חבר ובטח שלא מול אותו אחד שתמיד אמרתי לו שאני לא רוצה קשר ולא מעניין אותי וכד' למרות שגם כמה פעמים אמרתי לו בצורה ממש ישירה שאני לא אוהבת אותו.מדי פעם דיברתי איתו לשאול לשלומו התחיל לבוא לבית שלי להורים שלי ואני הייתי מנומסת אליו כיאה להערכתי אליו כי הוא עזר לי באמת.אבל תמיד אמרתי שהוא עוזר לי מרצונו ושאני לא רוצה ממנו כלום והוא תמיד היה הולך מאחורי הגב שלי ומשלם לי דברים וכאלה ואני מתוך ייאוש כלכלי ומחוסר יכולת הייתי אומרת תודה וזהו.היו תקופות שהוא היה מתקשר אלי מחסוי בלי הפסקה ממש כל שניה במשך היום.לפני כחודש גילתי שהוא עוקב אחרי ואני לא אמרתי כלום, אבל היום היה עימות ביננו שוב גילתי שהוא עוקב אחרי ואני הייתי עם החבר שלי ואז ניגשתי אליו עקב אחרי עד הבית כשכבר החבר שלי לא היה איתי ואמרתי לו שאם ישמיך לעקוב אחרי אני אפנה למשטרה.ואז הוא נסע והתקשר אלי הביתה ואיים עלי שיעלים אותי שישחט אותי שאני זונה וכד' ושאני אחזיר לו את הרכב היום ושיש לי חודש לשלם לו מליון וחצי שח לחשבון שלו.הבעיה כרגע שזה יפוצץ המון דברים והכי מפחיד אותי זה שהאדם היה מאושפז פעם לחולי נפש ואני מפחדת שגם אם אגש למשטרה יגידו לא שפוי וישחררו אותו.מה אני אמורה לעשות ? אני ממש מפחדת.בבקשההה תעזרו לי .ניתן להוכיח שאני כמעט ולא הייתי איתו בקשר במשך השנתיים האלה חוץ מפעם בשבועיים אפילו בחודש ושהוא ממש מטריד בטלפון.

    • בנוסף אני רוצה להוסיף
      שולה | 20/06/2010 15:41

      שהוא מאיים שיפרסם סרטונים שלי ושל החבר שלי אם לא אשלם וכו'.