כליאת שווא - ענישה

  • שלום רב. ''כליאת-שוא'' החבר של אחותי עצר בעדי בכוח
    גלי | 08/06/2010 23:49

    לצאת מחדרי בבית אמי רציתי לדעת האם כדאי לי להתלונן עליו במשטרה ומה העונש על זה תודה

    • כליאת שווא - ענישה
      עו"ד איתמר סיון | 09/06/2010 18:57

      מדובר בעבירה פלילית. השאלה היא מהן הנסיבות שאפפו את כליאת השווא, למשך כמה זמן זה היה ועוד כהנה וכהנה. מעבר לזה, באשר לענישה (בהנחה שיורשע אותו חבר של אחותך), לא ניתן לענות לך מסיבות מובנות, אך יצוין שיש רלבנטיות לעבר הפלילי שלו (אם יש), לגילו ועוד.

      • תודה לך. אני משערת שמאחורי המעשה עומדת צוואתה
        גלי | 09/06/2010 22:30

        של אימי. אין לו עבר פלילי אך הוא מבוגר. גם כאשר אמא היתה מאושפזת במצב קשה בבית-חולים הוא התנכל לי.. נראה לי שאגיש תלונה..לא יתכן לעבור לסדר היום סתם כך..