צו מעצר

  • צו מעצר
    מיטל | 26/05/2010 16:49

    האם ניתן להוציא צו מעצר/עיכוב בארץ נגד אזרח המתגורר בחו"ל ללא ידיעתו של האזרח על כך, ולעצור אותו בהגעתו לארץ?

    • צו מעצר
      עו"ד גיל משה | 27/05/2010 14:42

      מיטל שלום התשובה לשאלתך היא כן. ניתן להוציא צו מעצר לאדם המתגורר בחו"ל וסביר להניח שאם יוצא צו כזה, הוא יעצר בהגיעו לארץ. ברור שהצו אמור להינתן ללא ידיעתו שאם לא כך, הרי שיוכל לסכל את הצו בכך שלא יגיע לארץ. בכבוד רב עו"ד גיל משה