תשובה

  • ניסוח מכתב למטה הארצי אישור נשק
    רון | 17/05/2010 02:17

    שלום לכם, ניסחתי מכתב למטה ארצי מכיוון שקיבלתי סירוב לנשיאת נשק כי היתה נגדי תלונה על איומים לפני שנה וחצי והתיק נסגר מחוסר ראיות ...לפני שאני משגר אותו הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הניסוח ואם צריך תיקונים : תודה לכבוד קצין/ה חוליית נשק מטא"ר מאת: ******************** ת.זהות : ***************** כתובת : פלאפון :******************* הנידון : תיק פל'א סגור מס' :********* בקשתי הבהולה להלן : הנני פונה אליכם בבקשה מיוחדת לאשר לי להחזיק בכלי ירייה למטרת פרנסתי התלויה והעומדת כרגע מהסיבות המפורטות מטה : א. תלונה זאת הוגשה כנגדי כעלילת שווא מצד בת זוגתי לשעבר מהסיבות הזדוניות שלה, ובחקירתי אף הצהרתי שזאת עלילה במטרה לפגוע על לא עוול בשמי ובכבודי. ב .תיק חקירה זה נסגר מחוסר ראיות ובנוסף לא הודיעו לי על הסגירה ולא על עילת הסגירה בכתב. ג. בזמן החקירה נשלל ממני הרישיון הארגוני שהיה ברשותי למרות שלא היה לי נשק ד.כיום אני מובטל מזה שנה מעוניין לחזור לתחום האבטחה להתפרנס בכבוד ואני מחוייב ע"פ החוק לשאת נשק, והחברת אבטחה שאמורה להעסיק אותי הודיע לי שאם לא הקבל את האישור לא אוכל להמשיך את המשך המיונים מכיוון שתחום העיסוק מחייב נשיאת נשק וקורס מאבטחים שיוצא בסוף החודש. ה. ראוי לציין שעסקתי בתור מאבטח ***********כמה שנים,והייתי מאבטח למופת ומצטיין בתחום. (בתפקיד מאבטח *********בשטחים עויינים,וכמאבטח במתקנים רגישים ) ו. בתאריך 1***.4.2010 הוגשה לפרקליטות מחוז **** בקשה להמרת התיק מחוסר ראיות לחוסר אשמה פלילית ורוב הסיכויים שהבקשה תאושר בחיוב לאור הנסיבות שתיארתי. ולכן לפנים משורת הדין הבקש להתחשב בנסיבות האישיות שלי ולאשר לי לשאת נשק למען פרנסתי. ידוע לי שיש החמרה רצינית בכול נושא האלמ"ב בארץ במיוחד שנושאים נשק האחריות שלכם מעל הכתפיים. אני מזדהה, מבין ומקבל את ההחמרה בהבנה מלאה,אבל כול נושא לגופו. ברצוני לציין שהנני שוטר לשעבר,שירתתי במשמר הגבול בתחום הפלילי ונתתי את כול כולי למשטרה, והנה היום זה הגמול שאני זוכה לקבל,כול הכבוד שבניתי כול חיי, נרמס על לא עוול בכפי רק כי הבת זוג שלי לשעבר מגישה עלי תלונות סרק שזוכות להצלחה מצידה לשבש לי את החיים באופן סידרתי ולא מוסרי.אם הייתי נמצא אשם והיו הוכחות לטענות המופרכות זה כבר עיניין אחר לגמרי. אני לא אדם אלים,לא מאיים (במישור הפלילי)ולא נמשך מלרדת מהפסים, יש לי אופי בוגר ואחראי. כמו ששוטרים נחקרים במח"ש על עבירות שונות והתיקים שלהם נסגרים בנסיבות כמו שלי ממשיכים לשרת במשטרה חמושים בנשק,גם לי כאזרח יש את הזכות לקבל את האישור משורת הפנים מכיוון שלא הורשעתי .רוב חבריי השוטרים והקצינים מגלים כלפי הבנה ואכפתיות , והמערכת מכירה רק את המספר תיק ולא אותי באופן אישי לצערי. ברצוני לתרום לקהילה ולהתנדב ליח"ס במדים אבל אני בטוח שלא יקבלו אותי בגלל התלונות סרק הללו,המשטרה הפסידה שוטר טוב בוא נאמר ככה. אני לא מבין גדול ברזי הבירוקרטיה אבל אני מאמין שיש אנשים טובים במערכת שמסוגלים להבין אותי ולבוא לקראתי ולעזור להחזיר את כבודי, ולכבד את שאיפותיי לתרום לקהילה ולעבוד בכבוד במקום להיות מובטל ומבוזבז. לסיכום : במידה ותאשרו אותי לפנים משורת הדין יישר הכוח, במידה ולא, הצטרך להגיש לבית משפט ערער על הסירוב כנגד המדינה,משטרת ישראל,ומשרד הפנים והסיכויים שלי לקבל אישור והוצאות שכ"ט במשפט גבוהות במקרה שלי, (ע"פ ההתייעצות שלי עם עו"ד) כולי תיקווה שניישר את ההדורים ושלא נצטרך לבזבז אנרגיות וכספים של המדינה לחינם

    • תשובה
      אדבוקטוס אנונימוס | 17/05/2010 09:01

      המכתב מנוסח באופן שלא ניתן לחשוד בכותבו כי הינו עו"ד. מעבר לשגיאות הכתיב, הטענות מועלות באופן מסורבל ויש עניינים נוספים שאולי לא שקלת לבדוק ו/או לטעון לגביהם. סתם לדוגמא - האם צילמת את תיק החקירה? האם ניתן להעלות טענות עובדיות העולות מחומר הראיות? ויש עוד מספר נקודות חשובות... לו העניין חשוב לך, כפי שהינך מציין, פרנסתך נפגעת משלילת הרשיון, מדוע אינך פונה לעורך דין שיפעל עבורך? מדוע הניסיון לחסוך כמה שקלים ולקבל שירות בחינם? האם כאשר אתה סובל מחור בשן אתה סותם בעצמך את החור תוך התייעצות עם אדם אלמוני ברשת?

      • בישביל זה יש פה עו"ד
        רון | 17/05/2010 10:56

        יש פה אנשים שכן מבינים,וזה לא בושה לפנות בשם עצמך לא לכול דבר צריך עו"ד..שדובר בשפה שלהם. הגורמים הללו אמורים לתת לנו שירות ולשרת את האינטרסים שלנו בכול שפה.