רישום פלילי לקטינים

  • חטאי נעורים
    גבריאל | 14/05/2010 02:48

    קודם כל שלום לכם חברי פורום נכבדים אני מאוד מעריך את עבודתכם ומקווה שתעזרו לי וגם אם אתם לא בטוחים בתשובתכם תענו כי זה חשוב לי מאוג, יש לי בן דוד שהוא חבר ילדות וחבר קרוב מאוד שהסתבך בפלילים בעת היותו קטין שתי עבירות של אלימות בסעיפים של 1 תקיפה בנסיבות מחמירות התיק נסגר בגלל חוסר עניין לציבור ה2 חבלות חמורות וגרימת נזק של ממש בנוסף עקב או בנוסף לכך הצטרפה אליו מחלה נפשית שהוא סובל ממנה עד היום אבל הכל בפנים כלפי חוץ שהוא לוקח כדורים הוא מתפקד עובד ונראה נורמאלי לחלוטין עכשיו הוא צריך לקבל אשרת כניסה זמנית לארה"ב איך ישפיעו שתי הדברים האם לשגרירות יש דרך לבדוק התיק השני הסתיים ללא הרשעה הוא לא רוצה להישאר שם רק לראות את סבתו הזקנה ואת המשפחה ולחזור בנוסף יש דברים שמחזיקים אותו פה הייתי רוצה לדעת האם יש להם נגישות למשרד הבריאות או למרשם הפלילי בנוסף לא גייסו אותו אני יודע שזה לא מקובל אבל מה כדאי להגיד לו הוא בנאדם זהב ואחרי שעבר את כל הסבל הזה השתנה מקצה לקצה בנוסף התיקים כבר די ישנים כמעט 7 שנים בבקשה תעזרו לי כדאי שאוכל לעזור לו.

    • רישום פלילי לקטינים
      עו"ד איתמר סיון | 14/05/2010 06:54

      התיק השני אמור היה להימחק בחלוף שלוש שנים. הייתי מציע לבן דודך להוציא פלט רישום פלילי בתחנת המשטרה - כדי לבחון אם אכן התיק נמחק.

      • הרשות לעיין ברישום פלילי הינה מוגבלת
        דנה | 24/05/2010 15:10

        שלום, למיטב ידיעתי, הרשות לעיין ברישום פלילי מוגבלת לגופים מסוימים על פי חוק, והשגרירות של ארה"ב איננה מנויה בין הגופים שרשאים לעיין ברישום פלילי. לכן, היא איננה יכולה לבקש מהמשטרה לראות רישומים פליליים. אישית, אני מכירה בחור בעל רישום פלילי שניתנה לו ויזה לארה"ב לצורך עבודה - רילוקיישן..