החזרת מוצג

  • סכין שהוחרמה
    אבי | 12/05/2010 13:02

    האם סכין שהוחרמה ע"י משטרת ישראל יכולה לחזור אל בעליה לאחר שהיה משפט ובו יצאתי זכאי על הגנה עצמית(באותו אירוע היתה רק הרמת סכין לשם הפחדה וללא שום מעשה -רק לשם הגנה עצמית) הסכין עדיין אצל המשטרה כבר שנתיים מה עלי לעשות? אם המשטרה תטעון כי הסכין כבר אינה בידה יותר מה עלי לעשות לאחר מכן?

    • החזרת מוצג
      עו"ד עידן רז | 13/05/2010 10:49

      ראשית הייתי בודק בפסק הדין האם ניתנה החלטת שופט בעניין. אם כן, יש לפעול על פיה. שנית, בדוק ביחידה החוקרת באם הסכין עדיין ברשותה. אם כן - ניתן להגיש לבית המשפט בקשה להשבת תפוס ובמסגרתה לנמק מדוע יש להשיב לך את הסכין . אין האמור מהווה תחליף לייעוץ משפטי עו"ד עידן רז