חשבונית מפסיכולוג

  • העלמת מס
    יונתן | 11/05/2010 00:19

    שלום רבטופלתי בשנה האחרונה אצל פסיכולוג  אשר היה נוטל על כל ביקור 500 ש"ח, ובכדי לממן זאת הייתי צריך לחסוך מפתי ולצמצם בכל הוצאותי והיה לי קשה מאוד וזה על אף שמצב הכלכלי בביתי לא טוב , הטיפול שלו לא עזר לי במאומה, ויותר מכך הוא רק הזיק ורק הגדיל את הבעיה, מלבד זאת היחס של המטפל כלפי היה מזלזל, הוא היה אוכל בזמן הפגישות, היה עושה כל מיני סידורים במחשב שלו, והיה מכניס אותי יותר מאוחר ומוציא אותי יותר מוקדם, הייתי טיפש שלא עזבתי אותו בתחילה,על כל פנים יש בי כעסים עצומים כלפיו שלא אוכל לסלוח על כך.לשאלתי :הייתי משלם לו תמיד את הכסף במזומן ולעולם הוא לא רשם לי חשבונית בתום הפגישה, מלבד פעם או פעמיים, ומדובר בפגישות רבות מאוד !, האם אוכל לדווח עליו לרשויות המס על כך (בנוסף לכך שהוא מועל בקופת המדינה על ידי כך שהוא מעלים את הכנסותיו הרבות), אני חושש שהוא יכחיש שהוא מכיר אותי או שהוא יכחיש שטופלתי אצלו זמן רב,יש דרך כלשהי לעשות משהו בנידון ? ואם כן אז מה עלי לעשות ??

    • חשבונית מפסיכולוג
      מ.ב | 11/05/2010 19:31

      שלטונות מע"מ ומ"ה ישמחו לשמוע ממך יותר פרטים. הכתובות באתר רשות המיסים. אין חובה להזדהות אך אם תזדהה הטיפול יהיה יעיל יותר. כתוב הכל יתכן שהמידע שלך יצטלב עם עוד מידע א בדיקה לאותו פסיכולוג בהצלחה והרבה בריאות