רישיון לכלי יריה

  • הגשת בקשה לרישיון לכלי יריה מחדש.
    רון | 09/05/2010 13:29

    שלום רב, שאלתי כדלכמן לפני שנתיים לערך בת זוגתי (המתולננת הסידרתית) הגישה נגדי תלונת שווא על שאיימתי. בחקירתי הצהרתי שאני מוכן להחקר במכונת אמת והכחשתי וטעני שבלהלהלהלה. התיק נסגר מחוסר ראיות ובאותו מעמד נלקח ממני רישון הנשק הארגוני שהיה לי. לא הייתי צריך אותו את האמת באותה תקופה כי לא עבדתי בתחום הביטחון. עכשיו לאחר שהתיק נסגר מחוסר ראיות ואני מעוניין לעבוד בתחום הביטחון הגשתי בקשה לאישור חדש ובמקביל הגשתי לפרקליטות בקשה להמרת התיק מחוסר ראיות לחוסר אשמה פלילית מהסיבות שהיו. כרגע הבקשה לאישור יצאה לדרך ואין תשוב לגבי הבקשה שהגשתי לפרקליטות. ואני חושש שאני יקבל סירור מהמט"אר או לא יודע מה.מה קורה בסיטוציות כאלה? אני פשוט מובטל זמן רב והחברה שמעוניינת להעסיק אותי לחוצים עליי ועל האישור. האם יתקבל אישור גם שנסגר תיק מחוסר ראיות או שחובה חוסר אשמה פלילית.? תודה רבה על זמנך היקר ועל תשובתך.

    • רישיון לכלי יריה
      עו"ד עידן רז | 13/05/2010 15:13

      בקשר לרישיון הנשק - אם וכאשר תידחה בקשתך לרישיון נשק, ניתן יהיה להגיש ערר על החלטת פקיד הרישוי. אם הערר ידחה - ניתן לפנות בעתירה לבית המשפט לעניינים מנהליים. באשר לרישום הפלילי - יש מספר דרכים לביטול רישום פלילי. בקשר לשני העניינים הנ"ל מומלץ לפנות לעו"ד העוסק בתחום, ולא לקבל עצות ברשת... אין האמור לעיל מהווה תחליף לייעוץ משפטי. עו"ד עידן רז