איזו הוכחה יש לו שגנבת?

  • תביעת ביטוח
    סימה | 03/05/2010 19:37

    המעביד שלי טוען שגנבתי ממנו. לא הוגשה עד כה תלונה למשטרה (עברה כבר יותר מחצי שנה) האם הוא יכול להפעיל את הביטוח שלו לתבוע אותי?

    • איזו הוכחה יש לו שגנבת?
      שאול אמרני, עו"ד | 03/05/2010 23:55

      לא די בכך שהוא טוען. הוא צריך הוכחה. העובדה שבמשך חצי שנה הוא לא פנה למשטרה, יכולה להצביע על כך שלמעשה אין לו הוכחה כל שהיא. פניה לביטוח לא תעזור במקרה בו אין לו הוכחה שגנבת. בהעדר הוכחה, על איזה בסיס הוא יכול לפנות לביטוח שלו כדי לתבוע אותך. מה גם שלא קראתי בשאלתך, האם את מכחישה את האשמה או מאשר זאת. מכל מקום. כדי לתבוע צריך הוכחה נגדך. אם אין לו הוכחה אז הוא לא יפנה לביטוח. אילו היתה לו הוכחה הוא היה פונה מזמן למשטרה.