משרד התחבורה

  • תלונה ישנה וזימון לבית משפט
    ori | 27/04/2010 18:29

    שלום, לפני יותר מ 3.5 שנים נסענו אני ובעלי, (אז חברים) במונית ולאחר שפגשנו בנהג מונית שהפקיע מחיר, לא נתן קבלה תקינה ודיבר אלינו בזלזול, התלוננו עליו במשרד התחבורה. מקץ שלוש שנים, אנחנו מוזמנים להעיד במשפט נגדו כאשר התובעת היא משרד התחבורה. מכיוון שעבר זמן רב אין אנו זוכרים את הנסיבות המדויקות . כיום אני אם מניקה ובעלי עמוס מאוד בעבודה ואין לנו כבר עניין במקרה ההוא. כמו כן, אין אנו רוצים שירשם לנהג רישום פלילי (אז לא ידענו שיכול להירשם לנהג רישום פלילי אם יואשם). אנו מעוניינים לבטל את התלונה ואת זימוננו למשפט. פנינו לתובע אך הוא לא הסכים בשום אופן לרדת מהעניין ואף האשים אותנו שאנו מטרידים ומשבשים הליכי חקירה. האם זה סביר שתתנהל חקירה במקרה קל ערך שכזה במשך יותר מ 3.5 שנים והמשפט יתקיים לאחר כ"כ הרבה זמן? איך ניתן לבטל את התלונה כך שלא נואשם בביזיון בית משפט וכיצד נצא מהמצב הביזארי הזה?

    • משרד התחבורה
      עו"ד איתמר סיון | 28/04/2010 13:25

      הייתי מגיש מכתב מסודר למשרד התחבורה, ומכתב את זה לראש יחידת התביעות. אתם לא חייבים מכוח החוק לעמוד על תלונתכם, ולכן לא ברורה לי עמדתו של התובע. לצערנו, הוכחות במקרים כאלו מתנהלות שנים ארוכות לאחר האירוע.