בהיעדר חוות דעת משפטית,

  • חבלה ברכוש ע"י יושב ראש הועד
    רמי | 26/04/2010 12:54

    דרשתי מאחד השכנים בועד הבית שלא ינגן בתופים בין 2 ל 4. מאז מצאתי את הגלגלים של הרכב שלי מפונצ'רים, מצאתי יתד שנראית כמו סכין ללא ידית נעוצה בדוד החשמלי שלי, מצאתי מסטיק על פעמון הדלת שלי, נזרקו אבנים (לא הספקתי לראות מי זרק) על שמשת חלון חדר השינה שלי שנסדקה בעקבות כך, מצאתי שנזרקו פחיות שתייה למרפסת שלי, ומצאתי שהמספרים על דלת הדירה שלי נגנבו. מאותו יום - כל יום משהו קורה\נחבל\נהרס והחיים שלי הם גיהנום. אין לי דרך להוכיח שהטרור מגיע מאותו שכן, בעיקר בגלל שהוא יושב ראש הועד ומסרב להתקין מצלמות בבניין. לאיזה תחום זה שייך ומה אפשר לעשות?

    • בהיעדר חוות דעת משפטית,
      לא עו"ד | 12/05/2010 22:59

      אתן לך דיעה של אזרח מן השורה: קח בלש פרטי שישיג הוכחות לאשמה.