תביעות

  • סיבה לדאגה
    הדר | 19/04/2010 15:32

    נחקרתי במשטרה על עבירת עוון תקיפה סתם ללא פגיעה פיזית. מאז עברה חצי שנה ולא קיבלתי שום מכתב מהמשטרה. האם יש לי סיבה לדאגה? הבנתי שאם המשטרה מחליטה לסגור תיק היא שולחת תוך חודש מכתב. במידה ועברה כבר חצי שנה האם זה אומר שהתיק הועבר לתביעה? האם כדאי ליצור איתם קשר ולברר היכן עומד התיק או שכדאי לא לעורר שום דבר מיוזמתי. מה הכי נכון לעשות?

    • תביעות
      עו"ד איתמר סיון | 19/04/2010 17:07

      אחת משתיים - או שהתיק נסגר ולא קיבלת הודעה על כך, או שהוא נשכח בין מאות התיקים האחרים. המשך מירוץ הזמן עובד לטובתך, ולכן אני לא היית מברר ורואה מה קורה עם התיק.