קצין/ת אסירים

  • תלונה על בית סוהר
    רויטל | 08/04/2010 17:16

    בעלי מרצה עונש מאסר הוא קיבל טיפול סבוטקס מסלע וגם בבית הסוהר. מנהל בית הסוהר רצה כאילו לעזור לו אמר לו שאם הוא יפחית מהמינון סבוטקס ויגמל יעבירו אותו לאגף פתוח וטיפולי ויוצאו אותו לחופשות בעלי החל להוריד לאט לאט במינון עד שהפסיק לאחר כמה שבועות העבירו אותו לאגף טיפולי כעבור שבועיים לקחו אותו לצינוק והחזירו אותו לאגף סגור שוב לפי מה שהם טוענים שהבדיקת שטן שלו לא נקייה זה לא יכול להיות יש לציין שבעלי כבר שנה ו-3 חודשים במאסר ועדיין לא יצא לחופש וכל מה שמבטיחים לו הם פשוט עושים הפוך למי ניתן לפנות לבדוק האם בבית הסוהר מתנהלים דברים לא כשורה מי יכול לעזור לברר מה קורה שם

    • קצין/ת אסירים
      עו"ד איתמר סיון | 08/04/2010 22:09

      דומה שהגורם המקשר הרלבנטי הוא קצין/ת האסירים. היה ובית המאסר אינו עונה לעניין, עושה בניגוד למובטח, או התנהלות בלתי סבירה אחרת - פתוחה הדרך להגיש עתירת אסיר לבית המשפט לעניינים מנהליים הרלבנטי. בהצלחה

      • המשך תלונה על בית סוהר
        רויטל | 08/04/2010 23:01

        הוגש בג"צ ע"י עורך דין כשהגיע מועד הבג"צ סגן מנהל הבית כלא ביקש מבעלי לבטל אותו והוא יאשר לו חופש תוך חודש ימים . מנהל הבית סוהר לאחר שבוע זימן אותו לשיחה ואמר לו שהסגן לא יכול לאשר רק הוא כי הוא מנהל בית הסוהר כך התגלגלו הדברים והעבירו אותו שוב לאגף סגור (בטענה שהשתן לא נקי) אם אני פונה לקצין אסירים מה הוא יכול לעזור לי הרי אין להם בעיה להמציא איזה סיפור כמו שעשו עכשיו האם אני צריכה לשכור עו"ד ? תודה

        • פנייה לקצין אסירים
          עו"ד איתמר סיון | 08/04/2010 23:08

          אינני יודע מה קצין האסירים יאמר. יכול להיות שתצטרכו שוב עורך דין.

          • תודה
            רויטל | 08/04/2010 23:24

            תודה רבה אתם עושים עבודת קודש שישמור אתכם האל

            • בירור
              אור פורמן | 26/07/2016 08:04

              היי רציתי לברר לגבאי בו זוגי באיזה אגף הוא מה התנאים שלו ממה שידעו לי רק שהוא באגף סגור בבאר שבע הוא הגיע ביום ראשון לשם