תשובה

  • עו"ד פלילי לקח לי 20000 שח ולא עשה כמעט כלום
    ליאור | 21/03/2010 00:17

    טוען צילום תיק 500 שח כולל שליח. יותר מזה כלום. הזמין אותי כל פעם לשיחה ואמר שאם יש לי משהו על הלב שאני אבוא וידבר והדלת פתוחה. כעבור שנה מציין שלאחר התייעצויות עם עורכי דין תותחים מצא לא לתבוע את הגוף שהתעלל בי. יובהר שכזמן קצר לאחר שהעברתי אליו את הכסף לפני כשנה מסרתי לו שאם התיק נראה גדול עליו שיחזיר לי את כל הכסף ואיש איש ילך לדרכו. אודה מה לעשות במקרה זה. תודה.

    • תשובה
      שאול אמרני, עו"ד | 22/03/2010 12:08

      שלום; ראשית, הפנת שאלה לפורום לא מתאים. הסוגיה היא אזרחית ולא פלילית. אך היות ופנית, אנסה להשיב לך. שלח אליו מכתב בו אתה דורש שישיב לך את יתרת הסכום בניכוי הוצאותיו, כגון צילום התיק, שליח ואולי שיחות טלפון וכיו"ב. אין ספק שלא להגיש תביעה אינה עולה 20,000 ש"ח וברור שיש יתרה ואפילו גדולה. אם הוא לא עונה בכלל או עונה בצורה שתוצאתה שלילית מבחינתך, כלומר אינך מקבל את יתרת הכסף, אזי תגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות. מדובר בהליך פשוט ולא יקר במיוחד. רק תדאג לבסס את טיעונך בראיות.