אונס או לא

  • עלילה
    tch | 15/03/2010 20:56

    יש לי שאלה מאוד חשובה , לפני כמה זמן יצאתי עם בחורה שא קיימה מעולם יחסי מין - לאחר שיצאנו שכבנו בצורה כזו שהיא מחזיקה באיבר המין שלי על מנת למנוע חדרה מלאה, כך עשינו כמה פעמים , לאח כמה פעמים יצא שקרום בתולין נקרע וכבר קיימנו יחסים מלאים. לאחר כמה חודשים נפרדנו (פשוט לא הסתדרנו בנינו ) , הבחורה התחילה להטריד אותי בכך שאם אשלם לה סכום מסויים על ניתוח לאיחוי הבתולין היא תגיד שאנסתי אותה (שלא היה ולא נברא ). יש לי כמה הקלטות שבהם היא אומרת שבכל הפעמים ששכבנו אחרי שקרום הבתולין נקרע היה זה בהסכמה. היא לעומת זאת טוענת שמתי קרום הבתולין נקרע פשוט אנסתי אותה שזה ממש לא נכון! ההורים שלי שלמו לה את הסכום שהיא בקשה (לא בידיעתי) לא רציתי שהיא תסחט אותנו. היה לי שקט ממנה לכמה חודשים ולא מזמן היא שוב התחילה לצור איתי קשר ואמרה שהיא לא מבטיחה שאם בעתיד הרגשות יעלו לה היא תגיש נגדי תלונה. אנ חסר אונים יודע מה לעשות , כבר שבוע שלם שאני בדכאון מעצם העובדה שהיא תגיש נגדי תלונה שתסחוב אחריה בושות אין ספור, מה גם אני פוחד שיאמינו לה ולא לי הריי אין לי הוכחה שעד שהקרום נקרע הכל היה בהסכמה. מה אני יכול לעשות על מנת שלא לחיות בפחד שמה יתחשק לה להרוס לי את החיים ביום בהיר אחד? ולא לחיות בפחד? תודה רבה אני מאוד מודה על האתר הזה

    • אונס או לא
      עו"ד איתמר סיון | 15/03/2010 23:14

      הייתי ממליץ לך להמשיך ולהקליט אותה. בהמשך הייתי מגיש תלונה על סחיטה באיומים במשטרה. הקפד שבהודעה יהיה רשום שהכל היה בהסכמה מהתחלה ועד הסוף

    • סחיטה באיומים?
      עו"ד יאיר מושיוב | 16/03/2010 00:39

      אכן, המצב בו אתה נמצא קשה מנשוא. יחד עם זאת, סבורני שאולי יש איזו קשת בענן בתוך הערפל הסמיך בו אתה חושב שאתה נמצא... ראשית, המערכת ביניכם נמשכה מספר חודשים. יהיה לה יותר קשה להוכיח היום שהיא נאנסה אז באחת הפעמים ובה בלבד. שנית, וחשוב עוד יותר, לטענתך, יש ברשותך הקלטות שלה, בהן היא חושפת את האמת, או לפחות מסירה ממך את החשש. זה כשלעצמו אמור לסייע לחקר האמת. ושלישית, הבחורה סוחטת אותך באיומים! אין כל שם אחר לזה. בין אם עשית את מה שעשית ובין אם לאו, אתה כרגע, לעניין זה, הקורבן! יתרה מכך, הוריך אף שילמו (=נכנעו לסחיטה) בעבר. זה לבדו מהווה ראיה חזקה לתמיכה בגירסתך. קל וחומר כשהיא שבה ומוציאה את תאבת הבצע שלה שוב ושוב. לסיכום אמליץ לך לפנות לעו"ד אשר יסייע לך הן בהתמודדותך אל מול טענותיה והן כקורבן עבירה בעצמך, אשר ייתכן ותידרש להתלונן עליה מצידך. בהצלחה ופעל מהר, עו"ד יאיר מושיוב

      • לגבי סחיטה
        לירן | 16/03/2010 14:52

        האם לשלם לבחורה בין אם זה נעשה "בסחיטה" ובין אם זה לא נעשה בסחיטה על מנת שלא תגיש תלונה מהווה עבירה על החוק? הרי אסור לנסות להניע אדם מלהגיש תלונה , דרך אגב אני לא חושבת , שאם בחורה אומרת "אנסת אותי ואני מאוד כועסת וזועמת ורוצה שתשלם על מה שעשית !! מהווה ראיה לזה שהיא ממציאה , תהליכים של המשטרה והפרקליטות יכולים להימשך שנים תוך התעללות בקורבן ומאוד יתכן ללא שום תוצאות , ייתכן ומנקודת מבט שלה מדובר בדרך שלה "לנקום" על עוולה שנעשתה לה דהיינו מעשה האונס, וסליחה על הביטוי "המגושם" אבל אם מינימום כאב ראש לשני הצדדים. וזאת ע"י דרישות כספיות . אבל על כל פנים ,אומנם אני לא עו"ד אבל אסור להניע מאדם באף דרך וצורה מ לא להגיש תלונה , גם לא בדרך כספית. לא? אז אולי הכנעות ההורים לסחיטה דווקא מחזקת את טענתה .

        • עלילה
          tch | 16/03/2010 19:49

          ראשית כל אני מבהיר שהכל היה בהסכמה גם לפני וגם אחרי , התשלום לא נעשה על מנת שלא תגיש תלונה אלא על מנת להשתתף איתה בניתוח שהיא ביקשה (כתבתי את זה כבר בהודעה הראשונה), מעבר לכך הכנעות ההורים היו כתוצאה מכך שהבחורה בקשה רק תשלום בעבור הנתוח והן לא היו על מנת שלא תגיש תלונה. השאלה היא מה יהיה אם היא תרצה בכל זאת להגיש תלונה בעוד כמה שנים על מנת לנסות להרוס לי את החיים ? האם זה יהיה עדיין תקף?

          • תבקש לעבור פוליגרף . מה הבעיה ?
            לירן | 16/03/2010 20:01

            היא תצטרך לתת הסבר ל מדוע הצלחת לעבור ומדוע היא לא מסכימה . וזה במקרה ואכן לא אנסת אותה .

            • e
              e | 16/03/2010 22:34

              נשמע לי טוב , איכות הפוליגרף לא תיהרוס אחרי כמה שנים ? וזה באמת מגלה את האמת?

              • עצה טובה , תודה
                tch | 17/03/2010 10:50

                אם לא תהיה ברירה אבקש לעבור בדיקת פוליגרף ,

                • תשובה טובה? פוליגרף לא קביל בהליך פלילי...  לת
                  עו"ד אחת | 22/03/2010 18:57

                  • אם אני כך אני באמת חסר אונים
                    TCH | 22/03/2010 23:17

                    אם באמת פוליגרף לא קביל בהליך פלילי , אז איך כן מוציאים את האמת לאור? באם ובמידה וייכנס לבחורה ג'וק לראש והיא לא תרצה שאתחתן עם אף בחורה אז היא נסה להכניס אותי לכלא באמצעות השקר הזה (כי היא אוהבת אותי - ואפילו כשהקלטתי אותה היא אמרה עד כמה היא אוהבת אותי) . אז איך אוכל לחיות בראש שקט השהג'וק הזה לא ייכנס לה לראש??

                    • לא קביל בהליך פלילי אך קביל במשטרה!!!
                      פוליגרפית | 24/03/2010 11:47

                      תקשיב חקירה במשטרה יכולה למנוע הגשת כתב אישום נגדך!! אז מה אכפת לך אם זה קביל או לא?!? המשטרה הם לא חבורה של אדיוטים (בניגוד לדעה המקובלת) אם אתה תעבור פוליגרף והיא לא תסכים הם מין הסתם יעשו אחד ועוד אחד . והם יכולים לסגור את התיק!!! בנוסף אומנם זה לא קביל בבית משפט אך המשטרה מוסרת לפרקליטות המדינה אם עברת פוליגרף או לא וכשהם ישמעו שהיא סירבה לעבור פוליגרף גם הם יעשו אחד ועוד אחד! אז אומנם זה לא קביל ! אבל פוליגרף יכול למנוע הגשת כתב אישום נגדך מלכתחילה!!!