חוסר עניין לציבור

  • תיק שנסגר מחוסר עניין לציבור
    א | 15/03/2010 16:47

    לפני כחצי שנה המשטרה ערכה חיפוש בכליי ומצאו מעט קססה שנחשדה כסם. התיק נסגר מחוסר עניין לציבור. האם יש לכך איזשהם השלכות עליי? אני סטודנט למשפטים ומתחיל התמחות בשרות המדינה. האם אני יכול לשנות את הרישום? אני די משוכנע שהקססה לא נשלחה למעבדה ולכן אין הוכחה להחזקת סם לשימוש עצמי כפי שמתואר ברישומי המשטרה.

    • חוסר עניין לציבור
      עו"ד איתמר סיון | 15/03/2010 17:17

      תיק סגור לא אמור להשפיע עליך. באשר לשינוי עילת הסגירה - תוכל להגיש בקשה תוך 30 יום מהיום בו קיבלת הודעה בדבר סגירת התיק. בקשה זו נקראת ערר. בערר אמור מדוע אתה חושב שיש לשנות את עילת הסגירה, ומדוע מוצדק יהיה לשנות את העילה לחוסר אשמה, כך שלא יישאר רישום משטרתי.