שלום תמר

  • מה קרה לעו"ד שאול אמרני?
    תמר | 15/03/2010 06:51

    יוחזר עו"ד אמרני לאלתר!! :) תשובותיו אמינות ומוסברות. מקווה שהוא בקו הבריאות ורק נופש לו.

    • שלום תמר
      שאול אמרני, עו"ד | 15/03/2010 11:08

      אני בקו הבריאות אך לא נופש. פשוט מנהל האתר מינה לאחר חיפושים ממושכים מנהל פורום. שמן הסתם אני מאחל לו הצלחה. עם המינוי הודעתי למנהל האתר על כי אני חדל מלהשיב לשאלות ומפנה את הזירה למנהל הפורום החדש. כל עוד עו"ד משה גיל שניהל את הפורום שנים רבות, איפשר לי להשיב וסמך עלי, הרי שנרתמתי בשמחה לסייע. עם מינויו של עו"ד אתמר סיון לשמש מנהל פורום נוסף, נוכחותי מיותרת. אין טעם בתשובות כפולות ולעיתים זהות.

      • ברכות לעו"ד אמרני
        עו"ד איתמר סיון | 15/03/2010 11:43

        תודות ממני למר אמרני על תשובותיו עד כה. אני מאחל לך הצלחה בכל אשר תפנה.

      • עו"ד אמרני ועו"ד סיוון
        תמר | 15/03/2010 12:32

        עו"ד אמרני- נכון שאין אומרים שבחו של אדם בפניו , אך מכיוון שמקלדת ומסך מחשב מפרידים ביננו אינני סבורה שאני מביכה אותך.... :) אני נפגעת עברה ששאלה אותך המון שאלות בעבר ... תמיד תמיד תמיד השבת באורך רוח ובפירוט , ועם המון אמפתיה ורצון טוב ... (כמה זה קשה לפעמים לעו"ד פליליים :) ) אני חושבת שעשית עבודה נהדרת. עו"ד סיוון - המון הצלחה בתפקיד החדש.... אני מודעת לעומס של השאלות כאן , אני אשמח , כמי שלומדת המון מתוך התשובות כאן שתענה ללא סינון על השאלות , אני מניחה שלרוב, אנשים שואלים כי הדברים מציקים להם..היום , כשהתברר לי שעו"ד אמרני כבר "לא בתפקיד" הבנתי שאתה מדלג בין השאלות ולא מתמיד במתן תשובות לכל השאלות. אשמח אם תעשה כן שכן לשם כך התכנסנו , לא? בהצלחה על כל פנים לשניכם... עו"ד אמרני- תקפוץ לבקר.. למדתי ממך הרבה! יום טוב, תמר