תיקון קטן

  • התייעצות לגבי משפט פלילי שאמור להיות לי
    יוסי | 05/03/2010 22:10

    שלום הוגש נגדי אישום פלילי1. נהיגה בשכרות2.הכשלת שוטר3.איומים על שוטר אין לי עבר פלילי אני בן 23 אף לא הייתי בתחנת משטרה לפני המקרה הזה , אני בן אדם נורמטיבי , רציתי לשאול מהניסיון האישי שלכם האם אני יקבל עבודות שרות או מאסר בפועל , אני פשוט סטודנט שלומד עצרו אותי בלשים ופשוט רשמו שאיימתי אליהם ונהגתי שיכור והכשלתי אותם כל זה לא היה ולא נבראהשאלה מה העונש שיכולים להביא לי ?תודה

    • תיקון קטן
      יוסי | 05/03/2010 22:41

      זה לא הכשלת שוטר אלה הפרעה לשוטר במילוי תפקידו ככה זה רשום

      • תשובה ליוסי
        עו"ד יאיר מושיוב | 06/03/2010 02:10

        מצד אחד, העבירות שאתה מואשם בהן אינן מהחמורות שבעבירות, אך מאידך, מדובר פה על התנהגות בעייתית ועם חשש למסוכנות (או לפחות אלו יהיו טענות התביעה). לא ניתן לחזות את העונש הצפוי לך, אם בכלל, בעיקר לאור העובדה שלא ראיתי את חומר החקירה. אתה אמנם קפצת ישר לעבודות שירות או מאסר מאוחורי סורג ובריח, אך ישנן אופציות נוספות כגון של"צ (שירות לתועלת הציבור), מאסר על תנאי, שלילה וקנס, וכו'. חבל יהיה לראות בחור צעיר כמוך - ללא עבר ועוד עם עתיד פוטנציאלי, בעיקר לאור היותך סטודנט - לוקח סיכון שחייו יוכתמו ועבודותיו הפוטנציאליות יידחו בגלל הרשעה בפלילים, ו/או ענישה חמורה שלא בהכרח לצורך. לכן אמליץ לך לפנות לעו"ד פלילי (אשמח לעזור לך בעצמי, או שתוכל לפנות לכל עו"ד אחר, כמובן), ויפה שעה אחת קודם. בהצלחה, עו"ד יאיר מושיוב

        • אני מסכים שאני חייב עורך דין תכנס בבקשה
          יוסי | 06/03/2010 09:26

          שלום ***צונזר ע"י המערכת*** אני גר באיזור אשדוד , ואם אתה תוכל לטפל בתיק הזה , מה המחיר בערך שאתה תקח עבור טיפול תיק כזה , ואם אתה לא מהאזור אז האם תוכל להמליץ על עורך דין טוב מהאזור , ומה טווח המחירים בתיק כזה מחכה לתשובה במייל האישי שלי תודה רבה

    • הפרעה לשוטר ונהיגה בשכרות
      עו"ד איתמר סיון | 06/03/2010 10:45

      מדובר בעבירות חמורות, לגביהן אני מניח שהתביעה המשטרתית תרצה שעונשך יהיה מאסר בפועל. באשר לאיומים על שוטר והפרעה לשוטר, בית המשפט באשדוד מחמיר במיוחד - ותלוי מי השופט בפניו יידון התיק שלך. בתיק יכול ויהיה מאסר, אך גם ישנה אפשר של עבודות שירות או אף פחות מכך. הכל תלוי בראיות שבתיק. תוכל לפנות לתיבת ייעוץ אישי.

      • תשובה
        יוסי | 06/03/2010 11:36

        הבעיה שהראיות היחידות שלהם זה המילה של השוטרים , אצלי יש ראיות שיצאתי חבול מהמעצר ויש לי גם לכך אישור רפואי שנעשה כ 20 דקות אחרי השחרור שלי מהמעצר לא איימתי על השוטרים זה מה שהשוטרים אומרים זה לא שוטרים זה בלשים של אשדוד ויש נגדם הרבה דברים לספר מכל תושבי אשדוד. ובנוסף הם רשמו שסירבתי לעשות בדיקת אלכוהול , זה המילה שלהם נגד המילה שלי שכנראה למילה שלהם יש יותר משקל, והשופט הוא רובין לביא

        • הראיות והעונש הצפוי
          עו"ד איתמר סיון | 07/03/2010 16:42

          לרוב במקרים האלו, אלו הן הראיות - ומדובר בכמות ראיות מספיקה כדי להרשיע אותך, היה ובית המשפט מתרשם ממהימנות השוטרים. השופטת רובין-לביא הנה שופטת מצוינת, יודעת משפט, ומחמירה בענישה במקרים רבים. כולי תקווה שפנית למח"ש בסמוך לאחר האירוע.