איום בנשק

  • איומים
    ehhkh | 01/03/2010 12:50

    אני נמצאת בסיכסוך אם חברי לשעבר אשר תקף אותי בעבר ואף הגשתי תלונה נגדו הוא ניסה מספר פעמים לפייס אותי וטען כי ברצונו להגיע לביתי למטרות פיוס .בתגובה אמרתי לו כי אקח רובה ואהרוג אותו ו הוא הקליט אותי. האם מה שעשיתי נחשב לעבירה פלילית? השגתי צו הרחקה נגדו אך הוא הפר אותו והמשיך להתקשר בתגובה הגשתי תלונה במשטרה .

    • איום בנשק
      עו"ד איתמר סיון | 01/03/2010 16:53

      שלום רב, האיום הנו עבירה פלילית חמורה ביותר, ודאי כאשר מוזכר נשק. עם זאת, אם המשטרה תשתכנע כי מעשה זה היה אך ורק על רקע הפחד שלך ממנו, ולאור חוסר האונים בשל התנהגותו כלפייך, יכול ולא יוגש כתב אישום. היה וכן תועמדי לדין, ניתן לטעון טענות הגנה טובות בהקשר זה.

      • עכשו אני ממש מבוהלת כי נתתי הודאה למשטרה
        eurhi | 01/03/2010 18:53

        בה הודאתי כי איימתי עליו כאשר אמר שיגיע לביתי . הייתי בטוחה שמשום שהוא הזמין אותי לביתו והתקשר אליי מספר פעמים , המשטרה תראה בזה כנסיון להגנה עצמית הייתי כמעט בטוחה שזה יהיה מובן מאליו . שוב אני רוצה לציין כי השגתי צו הרחקה והוא הפר אותו פעמיים ע"י התקשרות טלפונית . האם אתה ממליץ לי לפנות ממש לעו"ד פלילי ולקחת את זה בכובד ראש?

        • מומלץ בהחלט להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום הפלילי
          עו"ד איציק שדה | 01/03/2010 19:41

          רצוי ביותר ומומלץ להיוועץ בעו"ד המתמחה בתחום הפלילי, עוד בטרם ההתייצבות לחקירה במשטרה, וזאת על מנת להכין אותך בצורה הטובה ביותר לחקירה, והצגת הגרסה שלך בפני המשטרה, דבר שיכול ויימנע הגשת כתב אישום כנגדך. הנך מוזמנת ליצור עימי קשר, או עם כל עו"ד פלילי אחר אשר יוכל לסייע לך הן בהמשך הליכי החקירה (באם יהיו) והן במידה ויוגש כנגדך כתב אישום או, במקרה בו התיק ייסגר אך יישאר רישום פלילי. בברכה, איציק שדה, עו"ד לקריאה נוספת: בדיקת רישום פלילי >>