עליך לבקש מסמך שמאשר היותה נוטריון.

  • עורך דין
    מירב | 24/02/2010 18:39

    ראשית המון תודה !המידע שלך מועיל ואני פועלת בהתאם? מצאתי עורכת דין נוטריוני איך אדע ,שהיא עורכת דין מורשת? האם עליי לוודע זאת בלשכת עורכי הדין? או האם עליי להסתפק בשלטים ,שתלויים לה במשרד המוכיחים שהיא מורשת?

    • עליך לבקש מסמך שמאשר היותה נוטריון.
      שאול אמרני, עו"ד | 24/02/2010 20:01

      בין אם זה אישור או תעודה. כוון שהדרישה בפקודת השב"ס היא לנוטריון, הרי שאת חייבת לוודא שאכן מדובר בנוטריון, שכן אחרת זה פשוט לא יתקבל כמסמך תקף.