תשובה

  • האם הקלטה של שיחת טלפון מהווה ראיה מכרעת
    רמי כהן | 21/02/2010 18:24

    במהלך ויכוח עם אשתי ניסתה לתקוף אותי בסכין ואם לא הייתי בורח וסוגר את הדלת אלהים יודע מה היה עלול להתפתח. מאז עזבתי את הבית ובשיחת טלפון לאחר מכן הודתה והתפארה במעשה ושיחה זו היתה מוקלטת. השאלה: האם ההקלטה מהווה ראיה לנסיון התקיפה

    • תשובה
      שאול אמרני, עו"ד | 21/02/2010 18:35

      שלום; ראיה בהחלט כן. ראיה מכרעת אינני יודע לומר לך. משום שיהיה עליך להוכיח שההתפארות שלך רלוונטית לאירוע הקונקרטי. מכל מקום בהנחה שתוכל לקשור בין שני האירועים ולהוכיח שההתפארות שלה קשורה במקרה הקונקרטי הזה, הרי שיש כאן ראיה בבחינת הודאה. כלומר היא מודה באותה שיחה שהקלטת על מעורבותה בניסיון התקיפה. צפה לאפשרות שעורך הדין שלה יבקש לערער על כך.