שיפנה לקצין האסירים בכלא!

  • ייצוג
    מירב | 21/02/2010 17:03

    שלום רב! שוחחתי עם עורך הדין, שמייצג את בן זוגי והוא אומר, שהוא לא מייצג אותו יותר.בן זוגי נמצא בכלא דקל בבאר שבע נאמר לי שהוא צריך לפנות לסנגוריה הציבורית בבאר שבע כדאי להיות מיוצג על ידם .למי עליו לפנות בתוך הכלא כדאי לשלוח מכתב?

    • שיפנה לקצין האסירים בכלא!
      שאול אמרני, עו"ד | 21/02/2010 18:31

      ודרכו יעביר בקשה לסנגוריה הציבורית באזור הדרום על מנת להסדיר לו ייצוג. כל זאת בהנחה שיש לו זכאות על פי חוק הסנגוריה הציבורית ויש דיון או מקרה המחייב יצוג.

      • המשך
        מירב | 21/02/2010 20:31

        האם העובדה שהוא שפוט כבר תפגע באפשרותו לקבל ייצוג משפטי? הסיבה לשמה בעצם הוא צריך ייצוג היא וועדת השיחרור .האם המקרה הנ"ל מחייב יצוג? לעניות דעתך?

        • תשובה
          שאול אמרני, עו"ד | 21/02/2010 22:38

          שלום; אינני סבור שהופעה בפני ועדת שחרורים מחייבת יצוג. אך כפי שאמרתי בתשובותי הקודמות, עדיף להיות מיוצג על מנת שבעל ניסיון יציג את הטיעונים בפני הועדה. על מנת לבדוק האם לבעלך יש זכאות ליצוג ציבורי במקרה זה, יש לפנות לסנגוריה הציבורית.