ביהמ"ש אינו כבול להסדרים/המלצות/בקשות

  • משפט פלילי
    יוסף | 19/02/2010 16:21

    יש לי שאלה יש לי משפט על איומים ביום ראשון הייתי על התיק הזה עצור שבוע אחר כך השתחררתי למעצר בית חצי שנה אחרי זה שלחו אותי לתסקיר קצינת מבחן התסקיר לא יצא טוב משום שלא שיתפתי פעולה אם השרות מבחן התביעה רצתה עלי עבודות שרות בתחילת התיק לא ארמו כמה זמן והעמדה של הקצינת מבחן עכשיו זה חצי שנה עבודות שרות רציתי לדעת אם שניהם החליטו שיהיה לי עבודות שרות הטביעה והשרות מבחן יש מצב שהשופט יחרוג מזה ויתן לי מאסר כי לא עברתי עברות מאז התיק הזה וגם הייתי במצב אנוש (סיפור ארוך עברתי ניתוח ביום של העברה)תודה לעונים..

    • ביהמ"ש אינו כבול להסדרים/המלצות/בקשות
      עו"ד יאיר מושיוב | 19/02/2010 19:21

      לא ציינת אם הורשעת בתיק, אם ניהלת הוכחות בו, אם הייתה הידברות בין הצדדים, או אם יש לך עבר פלילי בכלל ובעבירות הרלוונטיות בפרט. מכל מקום, לרוב, אך ללא כל התחייבות או הכרח, ביהמ"ש יכבד בקשת תביעה, בעיקר אם היא מומלצת גם ע"י שירות המבחן, וזאת במידה ואינך מציג טיעונים לעונש, המסייעים לך לשכנע את ביהמ"ש להפחית מן הכמות הנדרשת ע"י התביעה. ושאלה מתבקשת- אין לך עו"ד?! הוא אמור להשיב על כל מה שהסברתי לעיל ואף בהרחבה מכך. אם אין לך ואתה עדיין לא בשלב הטיעונים לעונש, אמליץ לך מ-א-ו-ד לשכור עו"ד.