יציאה ממעצר בית עם איזוק

  • איזוק אלקטרוני
    ערן | 01/02/2010 23:37

    המדובר בעצור במעצר בית מלא עם איזוק אלקטרוני, לעצור אין עורך דין וברצונו לשכור את שירותים של עורך דין אך על-מנת לבחור עורך דין עליו לבקש בקשה לפתיחת חלון ולשם בקשה זו צריך הוא עורך דין אך כדי לבחור עורך דין צריך הוא פתיחת חלון וכך יוצא כי אין באפשרותו לבחור עורך דין על-ידי פגישות עם מספר עורכי דין השאלה היא האם אפשר לבקש בקשה שתתיר לעצור לצאת לפגישה עם מספר עורכי דין כלומר מבלי לציין לאיזה עורך דין הוא יוצא או האם אפשר לקבל אישור מביהמש ליציאות לשם פגישה עם עורך דין ובלבד שיהיה מלווה ויודיע על כך לפרקליטות? כל פיתרון אחר יתקבל בברכה בתודה מראש

    • יציאה ממעצר בית עם איזוק
      עו"ד יאיר מושיוב | 02/02/2010 02:05

      ערן הנכבד, בעייתך מוכרת, אך גם פתירה. באפשרותך ליצור קשר איתי -חפש בגוגל (או עם כל עו"ד אחר) בטלפון, לחתום על ייפוי כח בפקס/מייל, או לחילופין להזמין אליך הביתה, ולו לשם יצירת קשר התחלתית לשם בקשת אותו "חלון" באיזוק. אשמח לסייע לך, עו"ד יאיר מושיוב

    • איזוק אלקטרוני
      תמר בוקשפן, עו"ד | 04/02/2010 10:32

      שלום, כמובן שיש באפשרותך להגיש בקשה לפתיחת חלון לצורך מפגש עם עורכי דין. התביעה תגיב על הבקשה באחת מ - 3 האפשריות הנ"ל: או שתסכים; או שתסכים בכפוף לתנאים מסוימים כגון ליווי או הפקדה כספית; או שתתנגד. בהתאם לתגובת המדינה בית המשפט יחליט האם לקיים דיון בענין או וליתן החלטה ללא דיון. קרוב לוודאי, כי בקשה כזו תאושר. לגבי התנאים, הדבר תלוי בחומרת העבירה, בעברך הפלילי וכיוצא בזה. בהצלחה.