תשובה ללירון

  • התקנת מצלמות עם סאונד בביתי
    לירון | 19/01/2010 18:40

    שלום רב, השבוע סיימתי חופשת לידה, ובביתי יש מטפלת ששומרת על ביתי בשעות בהן אני בעבודה התקנתי בבית מצלמות בכל החדרים (לא בחדרי השירותים) ללא סאונד המחוברות לאינטרנט וכך אני יכולה לעקוב אחר הנעשה בבית ברצוני לדעת האם זה חוקי להתקין סאונד למצלמות ואם לא מדוע? תודה רבה

    • תשובה ללירון
      עו"ד גלי גלעד | 19/01/2010 22:52

      על פני הדברים ,בהתייחס לנסיבות שאת מתארת, אין את עוברת על חוק האזנת סתר ו/או חוק הגנת הפרטיות, אם את מתקינה סאונד בביתך כל זאת במטרה לעקוב אחר הנעשה בבית כשהמטפלת שם ואת עוקבת אחר התנהלותה עם התינוק באמצעות האינטרנרט.