לא!

  • תיקים אזרחיים לאדם שנידון למאסר
    איל | 05/01/2010 10:22

    אדם נידון למאסר. מה קורה עם דינוים והגשות סיכומים בתיקים אזרחיים בתקופת המאסר, האם נדחים ?

    • לא!
      שאול אמרני, עו"ד | 05/01/2010 11:05

      את הסיכומים מגיש עורך הדין ואין צורך בנוכחות האסיר. במידה ואין יצוג, הרי שמסירת סיכומים הינה בגדר עניין טכני בלבד וניתן לעשות זאת גם על ידי שליח. לעניין התייצבות בדיונים, הרי שמדובר בעניין מהותי, ואזי בעל הדין יובא לדיון על ידי השב"ס במסגרת הנוהל הקיים.