שלח אליו מכתב דרישה להשבת המשקפים,

  • תביעה אזרחית לאחר גניבה הכיצד?
    דוד | 01/01/2010 08:32

    אמש אדון שמס' רכבו ידוע לי, נכנס ברכבי פעמיים בכוונה במהלך נסיעה, שלוש פעמים חסם את רכבי ואת התנועה כולה , לבסוף זינק מרכבו ניגש לחלון דחף אותי חטף את משקפיי שעולות כ-2000 ש"ח רץ לרכב שלו ונמלט. או.קיי אז אני הולך להגיש תלונה עוד מעט, אבל סביר שכמו שקורה במקומותנו, התיק יסגר (יש לי עדה לכל ההתרחשות אגב). ומה באשר למשקפיים (ברכב נטפל ביטוחית)? איך אני מקבל מהעבריין פיצוי עליהם???

    • שלח אליו מכתב דרישה להשבת המשקפים,
      שאול אמרני, עו"ד | 01/01/2010 09:54

      במידה וזה לא יעזור, וסביר להניח שזה לא יעזור (כי בכך הוא יודה בגניבתם שזו למעשה עבירת גניבה ואולי שוד כי הוא השתמש בכוח), הגש נגדו תביעה לבית משפט לתביעות קטנות (עקרונית ניתן גם בשלום, אך זה לא סביר בנסיבות העניין). לגבי "המסקנות" שלך אודות תוצאות החקירה, אני די מסופק אם אתה צודק. ככל שיהיו ראיות מרשיעות נגד החשוד, יש להניח שיוגש נגדו כתב אישום. הספקנות האוטומטית שלך נגד עבודת המשטרה וגורמי התביעה, אינה מקובלת עלי. מכל מקום, שבת שלום.