בנוגע לשאלה ...........עדיין לא נתקבלה תשובה

  • מאבטח חנק אותי וגרם לי לדימום במייתרי הקול (שמאל)
    דניאל | 28/12/2009 00:37

    עברתי להתגורר במקום מרוחק מעבודתי . עקב כך ,התחלתי לחתום אבטלה ונקבע כי עלי להגיע בכל יום ג בין השעות 12:30 לבין 13:30 הגעתי באיחור ,אך הדלת הייתה פתוחה ,,,עליתי לכיוון הלשכה וכאשר הייתי בקירוב לכניסת הלשכה (קומה 1 ) ,,קפץ עלי מאבטח ,חנק אותי בצורה ששתי אגודליו הוכנסו בצורה צולבת אל תוך הגורגורת ושאר אצבעותיו לחצו בצדדי גרוני (עורקים) . כך החל הנכבד לגרור אותי לכיוון מטה תוך כדי שהוא צועק - אתה יורד למטה !!! אתה שומע !!!. בנקודת זמן מסויימת נעצרתי ונחבלתי בברך(ימין) ממעקה הברזל . המאבטח ,,,החל ללחוץ בעורקים ו הכניס בכול כוחו את האגודלים בכ 230 מעלות עטף את הגרגרת !!!!! (א.רפואי - דימום במייתרי הקול צד שמאל). ביצוע החנק נמשך זמן ארוך והכאב היה נצח ! בנקודת זמן קריטית - נגחתי בפניו ואז הוא שיחרר אותי והגיעו עוד מאבטחים ! התיישבתי במקומי והגיעה משטרה . עיכבו אותי לחקירה ושוחררתי ! ניגשתי לבית החולים וכאמור הכל מתועד!!! שאלתי : מהו שימוש בכוח סביר ? ,מה עלי לעשות ?,,,,,, חניקה מסוג זה ??? מדוע לא כיפוף ידיים ואו/ (?) אינני מעוניין כי התיק יסגר ,,הבחור כמעט הרג אותי ! הלכתי וצילמתי את המקום ! (אציין כי ישנן מכונות זיהוי על ידי טביעות אצבע ושעת ההיתייצבות נרשמת בפתקית ,כך שלא התכוונתי "לתכמן המערכת"!!!!!! כן התכוונתי לברר בנוגע לשיקום מקצועי (יש לי המלצה מרופא מומחה) לסיכום: הייתי במקום הנכון אך בזמן הלא נכון ונגרם לי נזק ודימום במייתרי הקול!!!!!!! קולי צרוד ולא רציף ,כול זאת שלא בצדק ! אבקש את עזרתכם , בכבוד רב , דניאל

    • בנוגע לשאלה ...........עדיין לא נתקבלה תשובה
      דניאל | 29/12/2009 14:42

      במידת האפשר ,,,אם תתקבל תשובה ,,,אגיד תודה מראש!!!

      • תקיפה
        שאול אמרני, עו"ד | 29/12/2009 15:36

        משאלתך לא ברור לי בדיוק מדוע הותקפת. זה לא סביר שמאבטח מתנפל עליך בעוצמה כזו מבלי שביקש ממך לעזוב ואתה סרבת ואף הפעלת אלימות. אם נתייחס לעובדות כפי אתה מציין בשאלתך, הרי שאין ספק שמדובר בתקיפה בנסיבות מחמירות, בעיקר כאשר מדובר בבעל תפקיד. אין ספק שהוא הפעיל כוח בעוצמה רבה מהמותר ומהנדרש. כמובן בהנחה שהתאור שלך מדויק. השאלה היא האם הגשת תלונה במשטרה? האם קבלת התייחסות כל שהיא? באפשרותך להתקשר לתחנה ולבקש מידע לגבי סטטוס החקירה בפרשה. במידה והחקירה טרם הסתיימה עליך להמתין. אם החקירה הסתיימה והוחלט לסגור את התיק, בהנחה שאתה המתלונן ולא החשוד, תוכל להגיש ערר. מבחינת האלימות מדובר בתקיפה. באפשרותך להגיש נגד המאבטח קובלנה פלילית פרטית שתתנהל כמו כל הליך פלילי אחר, זולת העובדה שהתובע במקרה זה הוא אתה ולא המדינה. אינני יודע האם המאבטח נחשב לעובד מדינה ואם כן הרי שיש צורך באישור היועמ"ש. הליך זה לא מומלץ כי רף הוכחת האשמה הוא גבוה מאוד ובנוסף רווח אישי לא יהיה ואם יהיה אזי הוא קטן ושולי ביחס למאמץ הנדרש ממך בהליך זה. אתה רשאי גם להגיש תביעה אזרחית לפיצוי בגין התקיפה וההשלכות הרפואיות והאחרות שלה. לשם כך עליך להיוועץ בעורך דין העוסק בנזיקין ולשמור על כל מסמך רפואי לתיעוד הפגיעה וכן על כל מסמך המצביע על הוצאות שהיו לך כגון בדיקות, נסיעות, תרופות וכו'.

        • המאבטח מתחילת הפרשה חנק אותי ,כך היה ......
          דניאל | 29/12/2009 19:20

          ישנה דלת תחתונה בכניסה ללשכת התעסוקה. המאבטח לא עמד שם . העובדה היא כי נגררתי למטה במדרגות . נכנסתי בתום לב ,זאת על מנת לברר בנוגע לשיקום מקצועי . הבנתי את הכוונה שקשה להאמין כי מאבטח יתקוף וישתמש בכוח וידחוף את אצבעותיו אל הגורגרת . כפי שהבנתי מהחקירה במשטרה ,,הוא טען שביקש ממני לרדת אך דחפתי אותו ! ,הכחשתי זאת בתוקף כי דבריו אינם אמת ! (מוכן להבדק במכונת אמת) ,כן יתכן שניסיתי להדוף אותו שישחרר לי את הגרון !!!!! ,זה טבעי !!! ,לבסוף גם נגחתי בפניו שישחרר!!!,זו האמת ! שאלה: - האם מקום זה "הגורגרת" הינו המקום לעיקוב אדם אם נעלי בית ?? - המשטרה אמרה לי שזו תלונה (החקירה עצמה) ,,כלומר תלונה דו צדדית ,,יכול להיות שלא כך הם הדברים? מה אני עושה ??? קיבלתי 12 ימי מחלה ועדיין יש לי שתף דם במייתרי הקול !!!! מה לעיקוב ,שלום הציבור וחניקה בהצלבה ??? תודה על תשובתך , דניאל -