תשובות

  • סיום צו הרחקה בגין אלמב
    יאיר | 17/12/2009 07:01

    אני מסיים בשבוע הבא את ההרחקה לחודש שנתנו לי האים אני צריך להודיע למשטרה אני מפחד שיארכו לי עד למשפט המשטרה אמרה לי שהתיק שלי עבר לתביעות הייתי בתביעות, בפרקליטות , אך נאמר לי שאין להם תיק שלי כיצד אוכל לברר איפה התיק היום אני רוצה להגיש בקשה טרם הגשת כתב אישום בדחיפות

    • תשובות
      שאול אמרני, עו"ד | 17/12/2009 09:04

      1. אם קבעו לך תקופת הרחקה של חודש אזי לאחר החודש הצו פוקע מאליו. 2. לדעתי אין סתירה בין מה שאמרו לך במשטרה (התיק הועבר) לבין מה שהודיעו לך בפרקליטות (התיק לא הגיע). משום שבהחלט יתכן שהתיק נמצא בדרך בין המשטרה לפרקליטות. מעבר בין משרדי ממשלה בכלל והפרקליטות בפרט אורך תקופה ארוכה לעיתים מספר שבועות. אך תתאזר בסבלנות והתיק יגיע לפרקליטות.

      • תביעות מול פרקליטות
        יאיר | 19/12/2009 22:03

        בהמשך לתושבתך הכוונה היתה- באינטרנט מופיע לי שהתיק הועבר לפרקליטות ואילו מפקד התחנה אמר לי שהתיק עבר לתביעות מדובר באיומים סעיף 192 איך אוכל לדעת בבירור היכן התיק אני רוצה לכתוב מכתב טרם הגשת כתב אישום תודה

        • הפנה את השאלה למפקד התחנה
          שאול אמרני, עו"ד | 19/12/2009 23:15

          תשאל אותו בדיוק את השאלה שהפנת לפורום. על רקע השוני בין תשובתו למידע המופיע באינטרנט, תשאל אותו שיבדוק עבורך לאן חומר החקירה עבר. אפשרות נוספות היא שתפנה לתביעות ולפרקליטות ותשאל אותם האם החומר הגיע אליהם. אל תשכח להצטייד במספר תיק החקירה במשטרה (פ.א.) או בת.ז. שלך. אם כי אפשרות זו מומלצת פחות כי ישנה אפשרות שחומר החקירה טרם הגיע משום שהוא עדיין בדרך. שכן התקשורת הפנימית אורכת זמן רב מהרגיל. קשה לי להשיב על שאלה כזו. רק מי שטיפל בתיק יודע לאן הוא שלח אותו. אך כאמור בכל פרקליטות או תביעות יואמרו לך האם התיק באחריותם.